Informatieavond brandpreventie in Dongen

Foto: CC0/Public Domain

Op dinsdagavond 27 september is er om 18.45 uur een informatieavond over brandpreventie in de Heeren van Dongen, Sint Josephstraat 187. De organisatie is in handen van gemeente Dongen en Brandweer Midden- en West-Brabant. In de nabijheid van de Heeren van Dongen is recent een brand geweest. Onderzoek wijst uit dat voorlichting over brandpreventie het meest effectief is kort na een brand. Elke brand is er één teveel. Daarom gaan gemeente Dongen en Brandweer Midden- en West-Brabant tijdens de informatieavond in op het voorkomen van brand.

Tips
Bezoekers van de bijeenkomst krijgen tips voor praktische maatregelen. Hoe hang je bijvoorbeeld een rookmelder goed op? En wat te doen als het onverhoopt toch mis gaat?

Programma
De bijeenkomst begint (omdat het buiten snel donker wordt) om 18.45 uur in de Heeren van Dongen. Hier verzorgt de brandweer eerst een presentatie. Daarna geeft de brandweer een demonstratie bij een pand waar recent een brand is geweest. Bezoekers kunnen deze brandweeroefening van dichtbij mee maken en vragen stellen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen