Rabobank Dikke Banden Race voor de jeugd zondag 25 september.

Foto:

De scholen zijn weer begonnen. We gaan er vanuit dat iedereen weer gezond en wel terug is van vakantie. Zondag 25 september staat het centrum van Dongen in het teken van wielrennen. Naast de 47e Ronde van Midden Brabant en de Ronde van Dongen is dat jaar weer aan de kinderen gedacht. Want ook dit jaar staat de Rabo Dikke Banden Race weer op het programma.

Kinderen tot en met 12 jaar kunnen zich inschrijven via de Rabobank Flyer die op school wordt uitgereikt. Mocht je deze gemist hebben, geen paniek. Wil je meedoen dan kun je ook inschrijven via onze website. http://wielerbelangdongen.nl/wedstrijden/dikke-banden-race/ Daar zie je het inschrijfformulier. Invullen en verzenden! Makkelijker kan niet!  De starttijden zijn: categorie 5 -6 jaar 13.00 uur (2 ronden). 7-8-9 jaar: 13:35 uur (3 ronden) en categorie 10-11-12 jaar: 13.45 uur (4 ronden).

De winnaars worden direct na de finish van de laatste categorie gehuldigd. Onder de deelnemers wordt ook dit jaar weer een echte mountainbike verloot. Daarnaast zorgen IJssalon Smaak, van John van Holst, en de organisatie dat de deelnemertjes niets te kort komen.  Nogmaals: Heb je zin om mee te doen? Ga naar www.wielerbelangdongen.nl en schrijf je in. Na het inschrijven moet je je op de zondag tussen 11.30 en 12.30 uur melden bij Eethuis Van Holst. Voor een helm wordt gezorgd. Je mag alleen meedoen op een gewone fiets. Geen racefiets!! Tot ziens!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen