Ouderen genieten van het Lionsconcert in Den Bosch

Foto:

Lionsclub DongeVallei maakte het mogelijk voor 45 ouderen uit Rijen en Dongen een concert op 10 september bij te wonen in het provinciehuis in Den Bosch. Zij vertrokken met de bus en werden hartelijk ontvangen met koffie en thee door de organiserende Lionsclub ’s Hertogenbosch, die dit klassieke concert voor de 42ste keer organiseerden.

In de grote hal met goed zicht op het podium en uitzicht op prachtige kunst genoten zij van het hobospel van Maria Eugenia Pedano, een 13 jarig meisje. Het Rode Kruis stond paraat om mensen daar waar nodig te helpen. Na de pauze werd het stuk ” 4 jaargetijden ” van Vivaldi ten gehore gebracht. Ademloos werd er door de 600 ouderen naar dit mooie muziekstuk geluisterd. Het prachtige spel en optreden van dirigent Erik Bosgraaf die verschillende blokfluiten in dit stuk bespeelde waarbij hij het publiek op een leuke manier wist te amuseren, werd na afloop terecht beloond met een staande ovatie.
Iedereen was ervan overtuigd dat het een geslaagde middag was.

Rick Meijer en Anneke Jansbeken, de begeleidende leden van de Lionsclub DongeVallei , werden hartelijk bedankt voor dit muzikale uitstapje.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen