Team van TV-kok Julius Jaspers komt barbecuen in Dongen-Vaart

Foto: Flickr

Op zaterdag en zondag 10 en 11 september 2016 wordt voor de tweede keer een internationale BBQ wedstrijd georganiseerd in Dongen-Vaart. De wedstrijd is goedgekeurd door de Kansas City Barbecue Society (KCBS). Inmiddels is bekend geworden dat ook het team van topkok Julius Jaspers heeft ingeschreven. Het team komt onder de naam “De Zwarte Hand” naar Dongen-Vaart om mee te doen aan de wedstrijd.

Julius Jaspers is bekend van het tv-programma “Masterchef”. Bovendien heeft hij diverse kookboeken op zijn naam staan, waaronder de “BBQ Bijbel”. Tot slot runt Julius ook diverse restaurants. Naast deze wedstrijd staan er tal van andere activiteiten op het programma. De eerste editie werd druk bezocht. Voor de komende editie hebben zich inmiddels 25 teams ingeschreven. Hieronder naast teams uit Nederland, teams uit België, Oostenrijk en Groot-Brittannië. Zowel op zaterdag, als op zondag is er de gelegenheid om ook zelf te proeven als publieksjury. Je beoordeelt dan zelf gerechten die door de teams zijn bereid. De winnaar gaat aan de haal met de Vaartse Hoeve bokaal.

De wedstrijd wordt gehouden aan de Ruiterbaan in Dongen. Voor de markt zijn nog gratis kramen beschikbaar gesteld. Voor verdere informatie: Astrid en Christiaan Lodewijks (telefoonnummer: 0162-312082). Kijk ook op de website: http://www.devaartsehoeve.nl/ . De wedstrijd wordt gehouden aan de Ruiterbaan.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen