Vlieg mee in een heli tijdens het Oosteinds Spektakel

Foto: Oosteinds Spektakel

Op zondag 4 september is er tijdens het Oosteinds Spektakel, dat dit jaar gehouden wordt op 2-3 en 4 september, weer een extra hoogtepunt. Op deze dag kunnen bezoekers namelijk mee vliegen in een helikopter. Deze zal een rondje vliegen boven Oosteind en omstreken, dit zal een spectaculair uitzicht geven over de wijde omgeving.

Het Oosteinds Spektakel biedt hiermee een mooie kans om je eigen huis eens vanuit de lucht te zien, met de piloot is namelijk te bespreken in welke richting hij zal vliegen. Een vlucht in de helikopter duurt 6 minuten en een ticket kost €49,50 ( prijs is per persoon, inclusief toegang tot het festival terrein), per vlucht is er plaats voor 3 passagiers.

Verder is er op deze dag weer de jaarlijkse Brabantse Auto Blubbering. Tijdens de Brabantse Auto Blubbering rijden auto’s op spectaculaire wijze door een bak met modder en proberen hierin zo ver mogelijk te komen. Ook zijn er op deze dag er tal van activiteiten voor kinderen georganiseerd. Om 10.00 uur zullen Auto Blubbering en de helikopter vluchten beginnen.

Tickets voor de helikoptervlucht kunnen tot 1 september 2016 online besteld. Ook voor meer informatie over deelname aan de Brabantse Auto Blubbering en meer informatie, ga je naar de website van het Oosteinds Spektakel.

  • KLIK HIER om je voor 1 september op te geven voor een helikoptervlucht
  • KLIK HIER voor meer informatie over de Brabantse Auto Blubbering
  • KLIK HIER voor de website van het Oosteinds Spektakel
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen