C’est ça…ontwikkeling en creativiteit

Foto:

Onlangs opende in het Heuvelpark in Dongen Ces’t ça haar deuren. In dit warme en gezellige atelier worden creatieve activiteiten aangeboden die ontspanning en zelfinzicht geven met als doel je zowel creatief als persoonlijk te ontwikkelen.

C’est ça is een initiatief van Jessica Claesen, die vanuit een baan in de zorg begonnen is met het creatieve atelier. Het doel van het atelier is om een warme, welkome plek te creëren voor iedereen die behoefte heeft aan ontwikkeling, sfeer, gezelligheid en creativiteit. Er worden diverse cursussen aangeboden, maar maatwerk behoort ook tot de mogelijkheden. Elk creatief proces is een afspiegeling van wat er op dat moment in jouw leven speelt. Door hier op een vriendelijke en zachte manier naar te kijken en je te verbinden met het werk, krijg je nieuwe inzichten.

Feesten
Gewoon ontspannen en plezier maken kan natuurlijk ook! Je kan bij C’est ça ook aankloppen voor personeelsfeesten, teambuildings en familie uitstapjes, maar ook voor kinderfeestjes ,vrijgezellenparty’s en een ode aan een overledene.

cestca2

Muurschilderingen en decoraties
Zelf geen zin om met verf en kwast aan de gang te gaan? De creativiteit van Jessica is in te schakelen om een mooie schildering op je muur of een andere ondergrond te maken.

Cursusaanbod september
In september wordt er gestart met een aantal nieuwe, inspirerende cursussen. Zo kun je je eigen leven verwerken in een prachtig geïllustreerd sprookjesboek, leer je hoe wensen uit kunt laten komen door het maken van een wenstekening en leer alles over Aboriginal tekeningen.

Meer informatie over Cést ça en het cursusaanbod is te vinden op Facebook (cestca.nl). Je kan natuurlijk ook gewoon binnen lopen in het atelier of even bellen via 06 37 40 24 19

cestca3

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen