Kom schaatsen op 2 juli in Park vredeoord

Foto:

Terwijl de zomervakantie nog moet beginnen is de organisatie van DongenIce al volop bezig met de voorbereidingen voor de tiende editie van dit Dongense winterevenement. Op 2 juli wordt het jubileumjaar officieel afgetrapt in park Vredeoord . Ter hoogte van de touwschommel wordt een middag georganiseerd voor DongenIce bezoekers, sponsoren en vrijwilligers.

Zo zal er een kleine schaatsbaan zijn waarop de kindjes hun rondje kunnen schaatsen maar is er ook  een Rad van Fortuin met leuke prijzen! Kortom, reden genoeg om het park te bezoeken! Vanaf 11.00 uur  tot 15.00 uur is iedereen van harte welkom. Om 12.00 uur is er een officieel moment. Dan wordt namelijk de officiële aftrap gedaan voor de komende editie. Hierbij zal ook het nieuwe logo en de nieuwe huisstijl worden onthuld!

De jubileumeditie zal natuurlijk vol verrassingen zitten. Vanaf donderdag 15 december tot en met zondag 8 januari kan er geschaatst en geroetsjt worden. Ook is er weer en curlingcompetitie. In het weekend voor de opening zal er een feestavond plaatsvinden in de grote DongenIce tent. De precieze details hiervan volgen later.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen