Prikkel je zintuigen tijdens Verrassend Dongen 2016

Foto:

Op maandag 16 mei (tweede pinksterdag) staat Dongen bol van de activiteiten tijdens Verrassend Dongen 2016! Prikkel de zintuigen is dit jaar het thema. Proef de passie waarmee ondernemers streekproducten maken, neem een kijkje in de keuken van een kwekerij, laat je onderdompelen in het verleden, ontdek verrassende locaties en geniet van live muziek.

Van 11.00 tot 17.00 uur kun je op 17 locaties in Dongen een kijkje nemen en je zintuigen laten prikkelen. De flyer met het deelnemersoverzicht en de plattegrond is online te bekijken op www.verrassend-dongen.nl en is te verkrijgen bij alle deelnemers en op diverse locaties in en buiten Dongen.

Fietsen, wandelen of met de auto
Op Tweede Pinksterdag kun je wederom met het hele gezin op pad in de gemeente Dongen tijdens de 11e editie van Verrassend Dongen. Tijdens deze dag laten ondernemers zien wat Dongen te bieden heeft op recreatief en toeristisch gebied. Er is dit jaar geen vaste route met begin- en eindpunt, dus je kunt van de ene naar de andere locatie fietsen of wandelen. Of misschien met slecht weer met de auto? Je kiest zelf de locaties die je wilt bezoeken en de Verrassend Dongen-dag is gratis. Wel wordt er op verschillende locaties voor activiteiten een kleine bijdrage gevraagd.

Deelnemers
Dit jaar kun je kiezen uit 17 locaties die voor iedere smaak een passende activiteit bieden. Voor jong en oud. De locaties zijn: Fruitkwekerij Lisboa, Tomatenkwekerij Natuurlijk Tomaat, Plantenkwekerij Zeelenberg, Paprikakwekerij Jongeleen, De Hobbyboerderij, Bij de Thee (op locatie De Hobbyboerderij), Café-zaal ‘t Karrewiel, Café ‘t Vaartje, ’t Fazantje, Verrassend UIT (op locatie ’t Fazantje), De Hoge Noot, Aardbeienkwekerij De Goeije Kroon, GOOS! Evenementen Organisatie (locatie Oude Kerk), Museum De Looierij, HeuvelPark (tot 19.00 uur open), Het Vruchtenparadijs, De IJzertijdboerderij, Molen Koningin Wilhelmina en de Laurentiuskerk.

KLIK HIER voor de flyer met alle informatie over de deelnemers

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen