Dongennieuws-Ballonfiësta verplaatst naar zondag 29 mei

Foto: Hans Driesen

Op dinsdagavond 26 april zou het Oranjeparkfestival spectaculair geopend worden met het dongen.nieuws.nl Ballonfiësta. Meerdere ballonnen  met in totaal ruim 50 passagiers zouden die avond rond 19.00 uur opstijgen vanaf het Wilhelminaplein. Helaas werkten de weersomstandigheden niet mee en moest deze activiteit uitgesteld worden. Er is nu een nieuwe datum bekend, op zondagavond 29 mei zullen de ballonnen een tweede poging wagen vanaf het Wilhelminaplein. En jij kunt één van de passagiers zijn!

Opstijgen vanaf een veld midden in Dongen is een unicum, die kans krijg je geen tweede keer. Bij het opstijgen zie je Dongen eens op een andere manier en wie weet staat de wind gunstig en kom je nog in de buurt van je eigen huis. Na afloop van de vaart wordt je keurig netjes teruggebracht naar het Wilhelminaplein maar niet voordat je onder het genot van een glas champagne je getuigschrift hebt ontvangen.

Een zeer beperkt aantal plaatsen is nog beschikbaar voor de vrije verkoop. Voor een bedrag van € 150,00 kun jij een plaatsje in één van de ballonnen reserveren. Niet alleen leuk voor jezelf maar denk ook eens aan de mogelijkheid om iemand zo’n plekje cadeau te geven voor vaderdag, een verjaardag of jubileum. Samen met je werknemers of collega’s? Het kan allemaal. De vaarten worden uitgevoerd door Sky Ballonvaarten. De ballonnen stijgen op 29 mei rond 20.30 uur op. Vanaf 19.30 uur zijn de voorbereidende werkzaamheden te volgen op het Wilhelminaplein.

Om één of meerdere plaatsen te reserveren stuur je een mail naar [email protected] onder vermelding van ‘ballonfiesta’. Wij nemen dan contact met je op voor de bevestiging hiervan. Het aantal beschikbare plaatsen is zoals gezegd beperkt. Wees er dus snel bij als je interesse hebt. De verzoeken worden op volgorde van binnenkomst behandeld.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen