Laatste Blog Ilona: “trots op wat ik heb bereikt”

Foto:

Met het Finish Gala kwam op zaterdag 9 april een einde aan de tweede editie van de Afvalrace Dongen. De drie kandidaten werden nog een dagje verwend en ’s avonds in het bijzijn van virneden en familie goed in het zonnetje gezet. In haar laatste Blog kijkt Ilona terug op deze feestelijke dag.

Verwendag

Wat een verwennerij, en dat begon afgelopen zaterdag al behoorlijk vroeg. Ik werd om 9.30 uur, samen met de andere kandidaten, verwacht bij van Gils sport en fitness. Wat vond ik het spannend, ik had namelijk totaal geen idee wat me te wachten stond. Toen iedereen er was, vertrokken we lopend naar de eerste verrassing van de dag. Na een gezellige wandeling, kwamen we aan bij Shoeby Dongen! Wat vond ik het geweldig om na een half jaar door mijn favoriete kledingwinkel te lopen en alles te kunnen passen wat ik leuk vind! Ik heb zelfs kledingstukken gepast, die ik eerder niet gekozen zou hebben… Na bijna een uur heb ik uiteindelijk gekozen voor een stoere outfit, best snel toch… 😉 Wat een leuk begin van een dag vol verrassingen! Met volle tassen zijn we teruggelopen naar de sportschool.

Na het shoppen, hebben we nog even lekker in de buitenlucht gesport. Het was lekker weer, dus dat was helemaal niet erg. Bij terugkomst stond er een heerlijke lunch op ons te wachten verzorgd door Le Monde. Het was heerlijk! Daarna gingen we weer op pad, voor nog een verrassing. We zijn helemaal in de watten gelegd door Fascino Kappers. Met een nieuw kleurtje in mijn haar en make-up was ik klaar voor het Finishgala! Toen ik bij de kapsalon in de spiegel keek, zag ik een grote glimlach op mijn gezicht.

Aan het einde van deze fantastische middag heeft Rick me verrast met een heerlijk diner. Dat was even geleden zeg… Maar wat was het heerlijk om na al die tijd weer eens buiten de deur te eten.

ilona163

Finishgala
En toen was het grote moment daar… Tada! Daar stond ik dan op het podium samen met mijn personal trainer. Het was voor mij toch wel een ongemakkelijk moment, met al die blikken op mij gericht. Mooie woorden werden door Mark uitgesproken en er werd bekend gemaakt dat ik 16,5kg ben kwijtgeraakt gedurende De Afvalrace. En als ik eerlijk ben, hoop ik die kilo’s nooit meer terug te vinden…  Ik voel me nu goed, zit lekker in mijn vel en ben echt trots op wat ik heb bereikt! Met knikkende knieën was het daarna mijn beurt om Mark te bedanken. Want eerlijk waar, zonder zijn coaching was het me waarschijnlijk nooit gelukt om al die kilo’s in deze korte periode kwijt te raken. Dus nogmaals bedankt Mark!

ilona162

Ook heb ik op het podium mijn familie en vrienden bedankt voor hun bemoedigende en motiverende woorden gedurende mijn avontuur. Maar door de spanning ben ik op dat moment vergeten om mijn collega’s te bedanken hihi. Dus bij deze wil ik ook oprecht mijn collega’s bedanken voor hun steun de afgelopen maanden. Ook wil ik Melina Heilbron bedanken voor haar deskundig advies, waardoor het me gelukt is mijn voedingspatroon te veranderen. Ik heb mijn streefdoel dan wel net niet behaald, maar ik ga door!

De band Foul Play heeft gedurende de avond heerlijke swingende nummers gespeeld, waardoor het voor mij een top avond was! En wat ben ik verwend met bloemen, cadeaubonnen en een goodie-bag met lekkernijen en cadeautjes. Ik heb genoten. Ik vond het geweldig dat jullie er waren! Door jullie aanwezigheid heb ik me ‘speciaal’ en ‘bijzonder’ gevoeld! Bedankt. Tot slot wil ik van Gils sport en fitness bedanken voor deze geweldige periode!
Doei
Ilona

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen