Mooi resultaat Afvalrace 2016: -/- 107,8 kilo

Afgelopen zaterdag was voor de deelnemers aan de Afvalrace Dongen een bijzondere dag. Stijn den Boer, Ilona van der Werf en Marc Janssen werden tijdens het finisch Gala in De Cammeleur toegejuicht door enkele honderden belangstellenden. Voorafgaand aan het slotgala kregen de drie nog een paar verrassingen voorgeschoteld.

Om 10.00 uur werden Stijn, Ilona en Marc bij Shoeby Shop volledig in het nieuw gestoken. Daarna nam personal trainer Mark van der Avoird de drie mee naar Sportschool van Gils voor een sportief uurtje. Als beloning voor hun inspanningen zorgde Le Monde Wereldse broodjes en hapjes daarna voor een heerlijke lunch. In de middag werden de kandidaten bij Fascino Kappers ook nog eens flink verwend.  Daarmee waren Stijn, Ilona en Marc helemaal klaar voor de de gala avond in De Cammeleur.

Speciaal voor de gelegenheid was deze avond de live band Foul Play aanwezig. Zij maakten er een bijzonder swingende avond van. Er was overigens niet alleen aandacht voor Stijn, Ilona en Marc. Ook de kanjers die in de schaduw van de drie mee hadden gedaan aan het afvalprogramma, kregen hun ‘moment of fame’. Zij vielen in het afgelopen jaar gezamenlijk samen 61,3 kilo af en ontvingen hiervoor een terecht applaus en een mooie goodiebag. Stijn, Ilona en Marc werden in de pauzes van de band  met mooie woorden toegesproken door hun personal trainers Timo van Gils, Mark van der Avoird en Sjaak van Bezouw. Natuurlijk was er ook dit jaar weer  het laatste weegmoment. Het resultaat van 26 weken zwoegen mag er zeker zijn: Stijn -/- 10 kilo, Ilona -/- 16,5 kilo en Marc -/- 20 kilo. Enorme prestaties waar zij trots op mogen zijn.

In de fotoserie boven vind je een beeldverslag van de laatste dag van de Afvalrace.

Het grote Afvalrace Finish Gala is mogelijk gemaakt door: van Gils Sport, van Gorssel Massagepraktijk, John Flora, Fascino Kappers , Donckhuys, Shoeby Shop, dongen.nieuws.nl, voedingsdeskundige Melina Heilbronn, Natuurlijk Tomaat en Le Monde wereldse broodjes en hapjes.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen