Haar Idee, uw natuurlijke kapsalon

Foto:

Ben jij op zoek naar een natuurlijk kapsel en een kapsalon in Dongen waar gewerkt wordt met natuurlijke producten? Dan ben je bij Kapsalon Haar Idee van Sylvia Beumer op de juiste plek.

In 2004 werd de droom van Sylvia Beumer werkelijkheid. Haar idee werd toen ook letterlijk en figuurlijk HAAR IDEE, een ‘natuurlijke kapsalon’. Sylvia vertelt: “natuurlijk is voor mij het allerbelangrijkste. Natuurlijk in het geven van advies over mogelijkheden wat past bij jouw type haar en hoofdhuid. Maar ook de producten waarmee ik werk zijn op natuurlijke – en biologische basis. Een bezoek aan de kapper is voor mij een moment voor jezelf, een moment om te ontspannen. In een huiselijke, professionele sfeer word je altijd door mij persoonlijk ontvangen.”

o'r2Sylvia werkt met natuurlijke producten van twee ‘eerlijke en duurzame’ merken. Als eerste is dat O’right. “Dat merk gaat uit van het geloof dat we de wereld kunnen verbeteren en dat we dit stap voor stap moeten doen” aldus Sylvia. “ Doordat we meer en meer geconfronteerd worden met verschillende bedreigingen van onze leefomgeving, ontstaat er bij de consument een steeds grotere wens om dichtbij de natuurlijke oorsprong te komen staan. Bij O’right richten ze zich op deze behoefte door zichzelf in te zetten voor verbetering van het milieu. Dit doen ze door middel van het groener maken van de dagelijkse producten en de wijze waarop ze deze producten gebruiken”.

nau2Het andere merk is Natulique. met de keur lijn Natural Colours, die is ontworpen met focus op natuurlijke ingrediënten die samenwerken om een meer natuurlijke haarkleur, extra conditioning en hoogwaardig comfort te geven. Sylvia: “Permanent haar verven op organische basis? Dat kan met Natulique Natural Colours. De meest natuurlijke hoogwaardige professionele permanente haarkleur ter wereld en 100% vrij van ammoniak, PPD en Resocinol. Geen ammoniak, geen stank, geen ongemak, erg veel glans en een 100% grijsdekking.”

Het zijn natuurlijke producten waar Sylvia voor 100% achterstaat Kortom een bezoek aan Kapsalon Haar Idee is een moment voor jou met aandacht, advies en een kapsel wat past bij wie jij bent. Natuurlijk Haar Idee.

Het maken van een afspraak met Sylvia Beumer kan via het contactformulier op de website www.kapsalon-haaridee.nl of telefonisch op nummer 06-81703390 maar het is natuurlijk ook altijd mogelijk om eens gezellig een kijkje te komen nemen in de kapsalon die gevestigd is aan de Kardinaal van Rossumstraat 40

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen