Afvalrace: personal trainer Mark over Ilona

Foto:

Deze week laten we de personal trainers van de drie afvalracekandidaten aan het woord. Wat vinden zij van de drive van hun kandidaten en de vorderingen die ze tot nu toe gemaakt hebben. Lees het hieronder.

Beste afvalrace volgers

Dit keer is het de beurt aan de trainers om iets te laten horen. De laatste keer dat dat de bedoeling was zaten we precies in de switch met de deelnemers, dus is dat er niet van gekomen. Dat is ook meteen het eerste onderwerp dat ik aan wil snijden.

Het was geen makkelijk besluit om Denise te laten stoppen met de Afvalrace. Je geeft iemand de kans om haar leven drastisch te laten veranderen en het is voor haar maar ook voor ons natuurlijk balen dat die kans na een maand verkeken was. Wel ben ik ervan overtuigd dat als Denise een aantal maanden verder is en ze een gelukkig gezinnetje zijn, ze de draad zeker weer op gaat pakken. En uiteraard willen wij haar daar graag verder bij helpen.

Wie de nieuwe kandidaat moest worden was voor ons een minder moeilijke keuze. Ilona was al enthousiast en vol goede moed begonnen aan de afvalrace. Dus was het voor ons vrij snel duidelijk dat zij de nieuwe kandidaat moest gaan worden. iemand die positief in het leven staat, middenin een grote verbouwing zit, een volle week werkt en toch alles ervoor over heeft om haar doel te bereiken. Minstens 3x per week trainen, ondanks de drukte elke dag gezond eten klaarmaken, afspraken met de voedingscoach tussendoor. Kortom, Ilona is het voorbeeld voor iedereen die geen “tijd” heeft om te sporten. Als je écht graag wil, kun je tijd maken.

Bijkomend voordeel is dat ze echt kan genieten van het sporten. Ze vindt het fijn om hard te werken, staat open voor verandering en voor nieuwe dingen. Ook is ze heel duidelijk in wat ze wil en geeft ze altijd haar mening. Een eigenschap waar ik persoonlijk wel van houdt en dit maakt ook dat de klik in mijn ogen goed is.

Die klik is er ook met andere leden. Zo zijn we voor de kerstdagen buiten gaan trainen met Maike, maakt ze veel contact met andere afvalrace deelnemers en waardeert ze het heel erg als ze wordt aangesproken op wat ze tot nu toe al heeft bereikt. Schroom dus niet om dat te doen mocht je ze tegenkomen.

Ik ben er van overtuigd dat als we hard blijven werken, gefocust blijven op wat Ilona graag wil bereiken en er alles aan doen omdat te halen, we dat ook zeker gaan halen!

Mark van der Avoird

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen