Marinda Wijnen is de Dongenaar van het jaar 2015

Foto: Bartimeus

De stemmen zijn geteld! De afgelopen week stemden de bezoekers van dongen.nieuws.nl massaal op hun favorieten bij de verkiezing voor de ‘Dongenaar van het jaar 2015′. Deze eretitel werd uiteindelijk toegekend aan Marinda Wijnen.

Zij ontving de meeste stemmen. Bij afwezigheid van Marinda, die op vakantie is in Amerika, nam haar zus Jennifer vanmiddag de bijbehorende oorkonde in ontvangst tijdens een bijeenkomst in de winterhuiskamer van Dongen waar alle andere genomineerden aanwezig waren.

dvhj152

Honderden inzendingen met stemmen voor de diverse kandidaten kwamen binnen bij dongen.nieuws.nl, die deze verkiezing voor de vijfde maal organiseerde. “Het grote aantal stemmen bewijst dat deze titel echt leeft”, aldus Bart van Kerkhof, eigenaar van dongen.nieuws.nl en initiatiefnemer achter deze verkiezing. “Het is een titel die helemaal vanuit de Dongenaren zelf komt, zowel voor wat betreft de nominaties als de stemmen. Het is dus echt de ‘stem van het volk.’

Bloemen en een origineel Donges Léesplangeske als cadeautje voor de nominatie waren er ook voor de overige genomineerden Carel van Aarle, Kees Broeders, Ingrid Voskuijl en Ad van Weesenbeek. dvhj4

Op nieuwjaarsdag leest u op dongen.nieuws.nl meer over de verkiezing van de Dongenaar van het jaar met onder meer reacties en argumentaties van stemmers.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen