Run op kaarten Tinus & Thieu Sintsjow

Foto:

Speciaal voor het sinterklaasfeest van 2015 komen Tinus & Thieu met een ‘spiksplinternieuwe’ sinterklaasvoorstelling. Het wordt net als de voorgaande show een swingende en vrolijke voorstelling want zij worden wederom begeleid door hun eigen live showband en natuurlijk zullen Sinterklaas en zijn Pieten niet ontbreken. De kaartverkoop verloopt net als bij de vorige Sintsjow erg hard. Wilt u deze muzikale voorstelling, die geschikt is voor de hele familie, niet missen dan is het dus verstandig om nu al uw kaarten te reserveren.

Tijdens de show bereiden Tinus & Thieu zich zo goed mogelijk voor op het naderende sinterklaasfeest. Helaas blijkt het toch niet helemaal zonder slag of stoot te verlopen. Zou het allemaal goed komen? Papa’s, mama’s, opa’s en oma’s opgelet…Deze show mag je écht niet missen. Neem gezellig uw (klein)kinderen mee naar deze gezellige, interactieve voorstelling.

Bekijk hieronder het filmpje van Tinus en Thieu op de Preview avond!

Er is een voorstelling om 11.00 uur en een voorstelling  om 14.00 uur. Er is op dit moment  nog slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar voor de ochtendvoorstelling van 11.00 uur terwijl de middagvoorstelling van 14.00 uur ook al aardig loopt. Een entreekaart voor de voorstelling kost € 7,50 p.p en is daarmee dus ook een ideaal schoencadeautje.

KLIK HIER om kaarten te bestellen.