Het theaterseizoen start weer in de Cammeleur

Foto: Max van den Burg

Theatervoorstellingen September en Oktober 2015

  • Dishking – Intiem concert: At Close Range

“Is het de stem van Jason de Laat, die het onverzettelijke heeft van Johnny Cash en de warmte van Jim Reeves? Zijn het de invloeden van Cash, Elvis, Tom Waits, Tony Joe White en David Bowie die hij verwerkt in de sterke eigen nummers ? Het is een combinatie. En op basis van dit debuut wens je hem een prachtige toekomst toe, die een hardwerkend iemand met veel talent verdient!” Dat zei de recensie van Platomania toen de redactie lucht kreeg van Jason ofwel Dishking.

Dishking 2015

Er bestaat een kans dat u Dishking al eens hebt gezien of gehoord. Knallend, rockend en waar mogelijk op de bar dansend tijdens één van zijn optredens in het land. Vandaar ook de keuze om het nu eens klein, intiem en warm aan te pakken. Sluit uw ogen en laat u meenemen door een man die niet alleen maar rocken kan. Maar vergeet ook niet om uw ogen ook eens te openen om deze artistieke eigenheimer aan het werk te zien. Geen afleiding van rinkelende glazen of zinloze gesprekken om u heen. U als publiek, Dishking op het podium en de geluidsgolven tussen u beide is alles wat u nodig heeft deze middag.

2015, na een onstuimig lange tijd is Dishking (singer/songwriter Jason de Laat) terug met inmiddels 3 Albums op zijn naam, waarvan het laatste, 1O1 is getiteld. Het had even goed gekund dat dit album ook Hotel New York had geheten, niet zozeer geschreven vanuit een hotelkamer maar gevormd in zijn hoofd, daar werkend als afwasser, tussen het gerinkel en gekletter van borden en glazen. Een zelfreflecterend album waarin de stem en het verhaal centraal staat. Het contact over de songs op dit album tussen hem en Mike Garson (pianist Bowie), heeft hij tijdens dit proces erg ter harte genomen. Dishking is nu opnieuw ontstaan vanuit de muziek zelf. Rauw, puur, rootsy, eigenzinnig en eerlijk.

Let op: Deze show wordt gegeven in de foyer van de Cammeleur. Hierdoor zijn er slechts 50 kaarten beschikbaar.

Datum: Zondag 20 september 2015
Aanvang: 15:00u
Prijs: €8,50
Locatie: In de Foyer van De Cammeleur
Genre: Muziek

  • Comedy Orchestra – The Hutspot

Vier muzikale, theatrale en geniale schoffies en een eeuwige gastmuzikant brengen muziek, spel en een hoop humor naar het theater. Ze reizen van speelplek naar speelplek, spelen hun show en reizen dan direct weer verder. Het publiek blijft achter vol energie, goede zin en een lach op het gezicht. Na een show van The Hutspot voelt iedereen zich weer als herboren!Hutspot

Een show vol muzikale hoogstandjes, hilarische types, spitsvondigheid en heel veel energie! Leading man Mr. B. Babaloola op gitaar en zang, de blonde tornado Miss. Marlon Brando op contrabas, de goochelaar Mr. Paul Riverbanks op de saxofoons, de lieve maar oh zo stoere Little Miss Marzj op drums en de virtuoos Vinnie Vibes op de vibrafoon.

See their show ‘cause before you know it …theyll be on the move….!

Datum: Zaterdag 3 oktober 2015
Aanvang: 20:15u
Prijs: €13,50
Locatie: De Cammeleur
Genre: Muziek/Cabaret

 

  • Robin Matrix – Interactieve Kindershow

Al sinds zijn 8ste levensjaar houdt Robin zich bezig met goochelen. In het begin ging het natuurlijk om kleine trucs uit een goocheldoos, maar geleidelijk aan werden de trucs groter en zijn prestaties indrukwekkender. Zo heeft Robin mogen optreden in verschillende nationale en internationale tv-shows, zoals De Magische Winkel.

Robin Matrix is een echte magische entertainer die zijn publiek meesleept in zijn wereld van magie, illusie en bedrog.
Een fantastische interactieve kindershow, vol met magische momenten en veel humor. De show bestaat uit verschillende goocheltrucs die speciaal voor kinderen ontwikkeld zijn. Alle kinderen zitten gedurende de show op het puntje van hun stoel en blijven tot het eind geboeid. Doordat de kinderen echt bij de show worden betrokken en ze allemaal mogen meedoen, gaat iedereen met een goed gevoel naar huis!kindergoochelaar

Datum: Woensdag 28 oktober 2015
Aanvang: 15:00u
Prijs: €8,50
Locatie: De Cammeleur
Genre: Magische Kindervoorstelling

 

  • Max van den Burg – AMOK (reprise)

Welkom bij Max van den Burg; de pretentieloze entertainer, de komiek, de innemende verhalenverteller, de zanger, de gitarist, de danser, de imitator, de absolute topperformer. Al zijn kanten komen aan bod in zijn derde avondvullende show AMOK; een veelzijdig theatraal en muzikaal eenmansspektakel dat u een heerlijk avondje no-nonsense cabaret gaat bezorgen.TC_Max_van_den_Burg_AMOK_scene1_f_Rob_Touwslager

De Brabantse ruwe bolster blanke pit Max dendert niets- en niemand ontziend over het podium. In deze dynamische one man show neemt hij u mee in zijn wereld die ook de uwe is; vol slechte singer-songwriters, realitysterren en B-artiesten die u de maat willen nemen. Tijd om eens goed op te treden, laat dat maar aan de showman Max over!

Humoristisch, muzikaal, theatraal, maar bovenal: 100% Max!

Datum: Zaterdag 31 oktober 2015
Aanvang: 20:15u
Prijs: €15,00
Locatie: De Cammeleur
Genre: Cabaret

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen