Dans, muziek en entertainment tijdens Het KunstPodium Festival

Foto:

Noteer zaterdagmiddag 20 juni in je agenda, want dan organiseert Het KunstPodium het KunstPodium Festival in Cultureel Centrum de Boodschap in Rijen. Deze dag staat van 13.00 tot 19.00 uur in het teken van dans, muziek, theater en entertainment. Tijdens Het KunstPodium festival verzorgt de dans- en musicalafdeling ook de eindvoorstelling van het cursusjaar. De kaartverkoop voor de voorstellingen om 14.30 en 19.00 uur is reeds gestart.

Eindvoorstelling Dans & Musical
Het KunstPodium brengt een spannende voorstelling vol dans, muziek en musical. Ruim twee uur wordt je meegenomen op avontuur door dromenland. De voorstelling vertelt het verhaal van Alice in Wonderland. Alice komt op wonderlijke plekken en ontmoet knettergekke figuren. Ook heeft Alice een gevaarlijke opdracht. Ze moet een gevecht aangaan met de Spinnen Koningin, om Wonderland te redden van de ondergang. Of haar dat lukt kun je zien in de dansvoorstelling ‘Wonderland!’ Een mooie familievoorstelling voor jong en oud. Voor, in de pauze, en na de voorstelling kun je op het festival genieten van optredens en een lekker hapje en drankje.

Diverse belevenissen en live muziek
Om 13.00 uur wordt het festival officieel geopend. Tussen 13.00 en 19.00 uur kun je genieten van live muziek en verrassende optredens. In de middag zijn er belevenissen waar je wordt verrast door Het KunstPodium. Tussen 16.00 en 17.00 uur kun je in de´Proeftuin´ proeven aan instrumenten. Ook is er volop entertainment, food, een photobooth en nog veel meer! Houdt www.hetkunstpodium.nl in de gaten voor meer informatie en het programma.

Informatie
Het KunstPodium Festival is de gratis toegankelijk. Kaarten voor de eindvoorstelling zijn voor € 7,50 te koop via www.hetkunstpodium.nl, in de bibliotheken van Theek5, en bij Het KunstPodium in Dongen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen