Heuveldagen, een verrassend dagje uit in Dongen

Foto:

Op Eerste en Tweede Pinksterdag, 24 en 25 mei 2015, opent het Heuvelpark zijn deuren voor het publiek! Een plek waar ondernemers, op een unieke en inspirerende locatie, hun bedrijf houden.

Het Heuvelpark is een historische omgeving die ruimte biedt voor uitwisseling van ervaring tussen de veelzijdige ondernemers. Doordat het afgelopen jaar veel nieuwe ondernemers zich hebben gevestigd, is de bedrijvigheid toegenomen. Zo huisvest het nu ondernemers uit diverse branches waaronder, meubelmakerij, kunst, kartonnage, (grafisch) design en voedingsmiddelen. Tijdens Pinksteren krijgt het publiek de mogelijkheid om meer over dit karakteristieke terrein te weten te komen.

De ondernemers en de kunstenaars die het Heuvelpark rijk is openen hun deuren. Deze dagen zijn er ook rondleidingen door de leerlooierij. Gedurende de rondleiding zal Riph van den Assum meer vertellen over de historie van de leerlooierij, het familiebedrijf en hoe men op ambachtelijke wijze leder maakte en nog steeds maakt. De rondleidingen staan elke dag gepland om 12:00 en 16.00 uur

Er zijn hapjes en drankjes te verkrijgen en leuke activiteiten voor jong en oud. Tijdens de open dagen zijn plattegrond en informatie verkrijgbaar. Wees van harte welkom en laat u verrassen door dit prachtige stukje Dongen.

Waar en Wanneer:

Heuvelpark
Heuvelstraat 5
5101 TB Dongen
www.heuvelpark.nl

Zondag 24 en maandag 25 mei, van 11:00 uur tot 17:00 uur Rondleidingen door de leerlooierij, om 12:00 uur en 16:00 uur Toegang is gratis Van tevoren aanmelden is niet nodig.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen