VV Dongen trainer Ron Timmers genomineerd voor Rinus Michels Award

Foto:

Ron Timmers, trainer van de selectie van VV Dongen, is genomineerd voor de prestigieuze Rinus Michels Award. Hierdoor maakt Timmers kans op de titel ‘Coach van het jaar van het Nederlands amateurvoetbal’. Op 15 mei wordt de winnaar bekendgemaakt op het nationale trainerscongres in het stadion van PEC Zwolle

De Rinus Michels Award, genoemd naar de voetbaltrainer Rinus Michels, is een prijs die jaarlijks wordt uitgereikt op initiatief van het vakblad De Voetbaltrainer en Rinus Michels zelf. Het initiatief voor de prijs wordt door beide trainersbonden van Nederland, namelijk de CBV en de VVON, en de KNVB ondersteund.

Ron Timmers moet het in zijn categorie opnemen tegen Jan Vlap  (Harkemase Boys), Frans Koenen (RKHVV), Ron van der Gracht (Hollandia) Adrie Poldervaart (v.v Zwaluwen) en Erwin van Breugel (Blauw Geel ‘38) De aanwezige trainers op het Nationale Trainerscongres kiezen de beste amateur-trainer.

Met deze nominatie krijgt Ron Timmers waardering voor zijn uitstekende werk in de afgelopen twee seizoenen waarin hij VV Dongen stabiel in de top van de Hoofdklasse wist te krijgen. Vorig seizoen behaalde VV Dongen de nacompetitie waarin het nipt werd uitgeschakeld door MFC. Op dit moment doet Dongen nog volop mee in de strijd om het kampioenschap in de Hoofdklasse B en maakt de club dus nog kans op promotie naar de Topklasse, de allerhoogste klasse in het Nederlandse amateurvoetbal.

————————————————————————————————————————————–

advertentieplugrotent

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen