Grootse rommelmarkt harmonie Aurora

Foto:

Op zondag 29 maart van 10.30 uur tot 15.00 uur is de jaarlijkse Rommelmarkt van harmonie Aurora in de Cammeleur. Deze super gezellige (overdekte) Rommelmarkt is een leuke, gemoedelijke en drukbezochte jaarlijkse happening voor jong en oud. Ook deze keer weer met een loterij en kleine veiling.

Omdat je nooit weet wat er allemaal uit rommelhokken, kasten en van vlieringen tevoorschijn is gekomen, is het elke keer weer leuk om een paar uurtjes rond te snuffelen op deze markt. De kans is groot dat je met allerlei leuke spullen naar huis gaat. Entree is €2,00

Noteert u alvast de eerst volgende muzikale activiteit van harmonie Aurora in uw agenda. Op zaterdagavond 18 april om 20:00 uur geeft harmonie Aurora een bijzonder concert in de oude kerk te Dongen. Naast hun eigen muzikale klanken zal er een koperkwartet van de mariniers kapel hun bijdrage leveren. Harmonie en kwartet zullen ook een mooi samenspel aangaan. Op deze avond staan de jubilarissen die 40 respectievelijk 50 jaar lid zijn van de vereniging in het zonnetje. Houd de datum alvast gereserveerd. Vanaf 1 april (geen grapje) kunt u gratis plaatsbewijzen afhalen bij de Bruna.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen