Scouting Laurentius collecteert voor Jantje Beton

Foto:

Op 13 en 14 maart komt scouting Laurentius in actie voor Jantje Beton en dus voor (buiten)spelen in de eigen buurt. Dat is nodig want een op de vijf kinderen speelt niet of slechts een keer per week buiten, terwijl dit juist essentieel is voor een gezonde lichamelijke, mentale en sociale ontwikkeling van elk kind.

Collecte voor gedeeld geluk
Collecteren voor Jantje Beton levert gedeeld geluk op: de ene helft van de collecte opbrengst besteden de verenigingen zelf ten behoeve van speelplezier voor hun jeugdleden. Bij scouting Laurentius wordt nieuw spel en kampeermateriaal aangeschaft. De andere helft van de opbrengst besteedt Jantje Beton aan speelprojecten in het land voor kinderen die het hard nodig hebben. Samen met deze kinderen maakt Jantje Beton een vuist voor de verbetering van de verarmde speelmogelijkheden in hun eigen buurt.

Geef aan de collectant
Jantje Beton zoekt naar oplossingen zodat kinderen in Nederland wel lekker kunnen buitenspelen in hun eigen buurt. Honderden jeugdclubs, waaronder scouting Laurentius, helpen hier ook dit jaar weer aan mee. Hier is geld voor nodig: geef aan de collectant.

Voor meer informatie over Jantje Beton en Scouting Laurentius kunt u terecht op www.jantjebeton.nl en www.descouting.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen