Inschrijving WandelFit Project geopend!

Foto:

In maart 2015 start in Dongen het nieuwe beweegprogramma WandelFit, hiermee willen initiatiefnemers KNBLO Wandelsportorganisatie Nederland en Buiten Gewoon Actief in Dongen de sportparticipatie stimuleren. De deelnemers maken op een laagdrempelige manier kennis met de wandelsport. Gedurende drie maanden bereidt een professionele wandelsporttrainer hen voor op deelname aan een WandelFit doel.

Een basisconditie is niet vereist, maar wordt door deelname aan WandelFit juist verkregen.
Het programma brengt mensen in drie maanden in beweging, brengt ze in contact met andere beginnende wandelaars en zorgt ervoor dat ze op bewuste wijze aan hun gezondheid werken. De trainer zorgt dat de deelnemers de techniek onder de knie krijgen en begeleidt ze bij een verantwoorde opbouw van hun conditie.

Programma
Het programma start met een kennismakingsdag op zondag 8 maart, hierbij maken deelnemers kennis met hun groepsgenoten en bepalen ze in overleg met de trainer de beginsituatie en het einddoel. Vervolgens start het trainingsprogramma. Wekelijks werken de deelnemers op dinsdag- en donderdagavond onder professionele begeleiding aan hun techniek en bouwt men op een bewuste en blessureveilige manier conditie op. Het einddoel is deelname aan
1. Avondvierdaagse van Dongen van 2 tot en met 5 juni 2015 en/of
2. Biesbosch tocht op 19 april 2015 (zie http://biesboschwandeling.nl/

Het programma wordt na de Avondvierdaagse afgesloten met een terugkomdag, waar deelnemers een vervolgtraject krijgen aangeboden.
Kosten: Géén. Wel: per training een euro in de pot voor het Diabetesfonds!

Aanmelden:
Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven door een bericht te sturen aan [email protected].
Voor vragen of meer informatie kunt u terecht bij:
Gert Vermeulen, tel 06-514 93 924.
Of kijk op www.wandelfit.nl of op www.buitengewoonactief.nl.

Je kunt ook eerst naar de kennismakingsdag komen en dan inschrijven.
Plaats: Restaurant Moerse Hoeve, Heibloemstraat 12 De Moer(nabij Coca-Cola)
Tijd: 9.00 tot 10.30 uur

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen