Nieuwjaarsborrel Dr. Brass

Foto: Dr. Brass

Op 4 Jan. 2015 gaat Dr.Brass het nieuwe jaar aftrappen met een spetterend optreden In Eetcafé Janssen en Janssen. Naast de premiëre van het nieuwe repertoire  en de nieuwe outfit zullen zij deze middag ook de nieuwe videoclip lanceren. Vanaf 15:00 uur is iedereen van harte welkom om muzikaal te proosten op het nieuwe jaar.

Dr. Brass is een frisse, jonge en eigentijdse nieuwkomer op het gebied van Brass Bands! Een groep getalenteerde (jazz)musici gestudeerd aan het Fontys Conservatorium in Tilburg. Geen Bloemetjesgordijn, Paard in de gang of Una Paloma Blanca. Nee! Deze mannen brengen snoeiharde Funk, subtiele Jazz, groovende New Orleans en hedendaagse Popsongs. Dit alles met vernieuwend arrangementen en een eigen sound, die afgelopen jaar onder meer al te horen was tijdens het oranjeparkfestival, maar ook bij Breda Jazz, Join The Beat (NPO3) en op Radio 6.  Een brass band met spetterende thema’s, goede solo’s, een swingende ritmesectie plus de nodige dosis entertainment en enthousiasme maakt Dr. Brass het medicijn voor een swingend feest in de kroeg, op het terras en op (jazz)festivals!

Dr. Brass Line up:
Robin Rombouts – Trumpet
Koen Smits – Trumpet
David Romanello – Saxophone
Martijn Brants – Trombone
Ralph Zijlemans – Trombone
Neil van der Drift — Snare drum
Maikel van der Wou — Bass Drum
Joost van Genugten – Sousaphone

Support act: Chelsea en Boudewijn
Dit duo heeft een succesvol jaar achter de rug. Ze brachten hun eerste album uit, stonden in het voorprogramma van Wouter Hamel, mochten optreden bij 3fm en veroverden een finaleplaats bij de Grote Prijs van Nederland.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen