De vlag in top aan de Laagveen

Het hoogste punt bij de woningen aan de Laagveen is bereikt. Reden voor een feestje. Donderdag 5 september heeft Vieya daarom in de lunchpauze een frietkar geregeld voor het bouwpersoneel. Dit werd erg goed ontvangen en mede door het voortreffelijke weer was het erg gezellig.

Eind van de middag werd formeel het hoogste punt gevierd. Voor deze gelegenheid waren wethouder Velthoven, kopers, makelaar, bouwer en pers uitgenodigd. Vieya directeur Frans Desloover en  wethouder Joop Velthoven hielden een korte toespraak waarna de vlag officieel in top werd gehesen. Als cadeautje kreeg iedere koper een Nederlandse vlag met stok overhandigd. Aansluitend was er de mogelijkheid om in de woningen te kijken. De bijeenkomst werd afgesloten met een drankje en hapje. Een mooie gelegenheid voor de nieuwe bewoners om elkaar (beter) leren kennen. Kortom een geslaagde middag!
Van de 11 woningen zijn inmiddels 5 woningen verkocht en is er een optie op 1 woningen. Heeft u interesse in de ruime woningen aan de Laagveen? Neem dan contact op met Vieya of kijk op www.vieyaverkoopt.nl.
 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen