Knapzakroute door de regio

Foto:

Dongen, 21 juni 2013 – ZLTO afdeling Dongen-Loon op Zand verzorgt komende zondag, 23 juni, een Knapzakroute in de regio. Zes agrarische bedrijven zetten die dag hun deuren van stal en kas open van 10.00 tot 17.00 uur. Wie ze alle zes bezoekt, volgt een prachtige route van circa twintig kilometer. De Knapzakroute is een mooie gelegenheid voor boeren, burgers en buitenlui om enkele bedrijven in de groene ruimte te bekijken en te ervaren wat er zich allemaal afspeelt achter de deur van stal en kas.

Knapzak
Op elk willekeurig bedrijf kun je starten en voor een gering bedrag een knapzak kopen, gevuld met tegoedbonnen die bij de deelnemende bedrijven kunt inwisselen voor onder meer verse tomaten, aardbeien en zuivel. Als je alle locaties bezoekt, heb je een mooi gevulde knapzak met lekkers.
De deelnemende bedrijven zijn Melkveebedrijf van de familie Hazenberg (Zijstraat 25 in De Moer), Aardbeienkwekerij van de familie Houtepen (Middelstraat 45 in De Moer), Manege Duiksehoef van de familie Sars (Duiksehoef 6 in Loon op Zand), Loonbedrijf van de Gebr. Jansen (Vaartweg 22 in Dongen), Tomatenkwekerij van de familie Van den Hoek (Klein Dongenseweg 81 in Dongen) en Melkveebedrijf van de familie Jansen (Klein Dongenseweg 54 in Dongen).
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen