Lokale Dongense talenten brengen u de Top 2000

Het Donckhuys en Lokaal Theater presenteren u ‘Dongen Pop Theater 2013′. Tijdens DPT 2013 op vrijdag 15 maart brengen lokale talenten met begeleiding van een professionele band de beste en bekendste nummers uit de Top 2000. Niemand hoeft u natuurlijk uit te leggen dat de Top 2000 DE lijst is waarin de grootste pop en rock klassiekers staan. Aan het eind van ieder jaar wordt deze tijdsloze lijst samengesteld door het Nederlandse volk. De kans is groot dat u zelf ook wel eens gestemd hebt op uw favoriete nummers. Het Donckhuys en Lokaal Theater bieden u nu de kans om deze nummers live te ervaren.Lokaal talentDe opzet is simpel, lokaal zangtalent brengt samen met een professionele band de beste en bekendste nummers uit de Top 2000. De lijst is ontzettend divers en biedt dus voor ieder wat wils. Houdt u van Adelé? Is November Rain van Guns ’n Roses meer uw pakkie aan? Hoort u toch liever Avond van Boudewijn de Groot? Of geniet u intens van de klanken van Pink Floyd? De kans dat deze artiesten en songs worden vertolkt tijdens DPT 2013 is bijna niet te missen. De lijst met lokaal talent is indrukwekkend. De volgende artiesten zullen het pdium betreden: Lizze Verkooijen, Frank van Heteren, Eric Rollé, Caroline Krijnen, Marinda Wijnen, Annemieke Verharen, Henk Tuijtelaars, Dré van den Bosch, Steven van Gils, Joyce van Hoof, Fieke van Ginneken, Stephanie Commeren, Wilco Nooijens, Nicole van der Wou, Monique Panis en dansgroep L-Joy. De Top 2000 band staat onder leiding van Bert van Uffelen.

Het Donckhuys en Lokaal Theater presenteren u ‘Dongen Pop Theater 2013′. Tijdens DPT 2013 op vrijdag 15 maart brengen lokale talenten met begeleiding van een professionele band de beste en bekendste nummers uit de Top 2000. Niemand hoeft u natuurlijk uit te leggen dat de Top 2000 DE lijst is waarin de grootste pop en rock klassiekers staan. Aan het eind van ieder jaar wordt deze tijdsloze lijst samengesteld door het Nederlandse volk. De kans is groot dat u zelf ook wel eens gestemd hebt op uw favoriete nummers. Het Donckhuys en Lokaal Theater bieden u nu de kans om deze nummers live te ervaren.

Lokaal talent
De opzet is simpel, lokaal zangtalent brengt samen met een professionele band de beste en bekendste nummers uit de Top 2000. De lijst is ontzettend divers en biedt dus voor ieder wat wils. Houdt u van Adelé? Is November Rain van Guns ’n Roses meer uw pakkie aan? Hoort u toch liever Avond van Boudewijn de Groot? Of geniet u intens van de klanken van Pink Floyd? De kans dat deze artiesten en songs worden vertolkt tijdens DPT 2013 is bijna niet te missen. De lijst met lokaal talent is indrukwekkend. De volgende artiesten zullen het pdium betreden: Lizze Verkooijen, Frank van Heteren, Eric Rollé, Caroline Krijnen, Marinda Wijnen, Annemieke Verharen, Henk Tuijtelaars, Dré van den Bosch, Steven van Gils, Joyce van Hoof, Fieke van Ginneken, Stephanie Commeren, Wilco Nooijens, Nicole van der Wou, Monique Panis en dansgroep L-Joy. De Top 2000 band staat onder leiding van Bert van Uffelen.

 

Lizze Verkooijen

Lokaal theater
DPT 2013 is een initiatief van Het Donckhuys en organisatie Lokaal Theater. Lokaal Theater wil talent een podium bieden om hun kunnen te tonen. Met dit idee is DPT 2013 geboren. Het is echter niet de eerste keer dat dit op deze manier wordt uitgevoerd. In Schouwburgen en Culturele Centra in andere gemeenten staat het inmiddels steevast op de jaaragenda. De lokale insteek zorgt voor een grote band met het publiek wat dit concept zo bijzonder maakt. Dus, bent u muziekliefhebber, bent u benieuwd naar het zangtalent dat Dongen te bieden heeft of wilt u gewoonweg een gezellig avondje uit? Wij gooien de stoelen aan de kant, de bar open en zetten het volume lekker hard. ‘Dongen Pop Theater 2013′ staat garant voor een feestje! Vrijdag 15 maart, aanvang 20.00 uur.

 

Fieke van Ginneken

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen