KARWEI-woonweekend op 29 en 30 september

Foto:

Dongen, 25 september 2012 – De zomer is voorbij, de dagen worden korter. De tuin wordt verruild voor  voor de woonkamer. Het najaar is dan ook dé tijd om je interieur weer helemaal naar je zin te maken. Bij KARWEI zijn ze er klaar voor, met een assortiment vol nieuwe kleuren, vormen en design. Laat de donkere dagen maar komen, met KARWEI maakt u het gezellig thuis! Bij KARWEI vind je altijd de laatste woontrends. Stoelen, tafels, behang, gordijnen en verlichting, we hebben het in de stijl die je zoekt. En ook nog eens heel voordelig. Vooral tijdens het Woonweekend op zaterdag 29 en zondag 30 september. Dan profiteer je van kortingen tot wel 25%. KLIK HIER  voor een overzicht van alle aanbiedingen tijdens dit woonweeekend.Gratis stylingadviesZaterdag is architect Martijn van Voorden, van 10:00 tot 17:00, bij KARWEI Dongen om u te voorzien van stylingadvies. Naast de leuke aanbiedingen, die alleen in dit weekend geldig zijn, is de volledig vernieuwde meubelshow bij ons te bewonderen. U vindt er kwaliteitsmeubels van Nederlandse bodem voor aantrekkelijke prijzen. Ook voor de leukste woonaccessoires kunt u terecht bij Karwei Dongen. Dus tot ziens op zaterdag 29 én zondag 30 september!

Dongen, 25 september 2012 – De zomer is voorbij, de dagen worden korter. De tuin wordt verruild voor  voor de woonkamer. Het najaar is dan ook dé tijd om je interieur weer helemaal naar je zin te maken. Bij KARWEI zijn ze er klaar voor, met een assortiment vol nieuwe kleuren, vormen en design. Laat de donkere dagen maar komen, met KARWEI maakt u het gezellig thuis! Bij KARWEI vind je altijd de laatste woontrends. Stoelen, tafels, behang, gordijnen en verlichting, we hebben het in de stijl die je zoekt. En ook nog eens heel voordelig. Vooral tijdens het Woonweekend op zaterdag 29 en zondag 30 september. Dan profiteer je van kortingen tot wel 25%. KLIK HIER  voor een overzicht van alle aanbiedingen tijdens dit woonweeekend.

Gratis stylingadvies
Zaterdag is architect Martijn van Voorden, van 10:00 tot 17:00, bij KARWEI Dongen om u te voorzien van stylingadvies. Naast de leuke aanbiedingen, die alleen in dit weekend geldig zijn, is de volledig vernieuwde meubelshow bij ons te bewonderen. U vindt er kwaliteitsmeubels van Nederlandse bodem voor aantrekkelijke prijzen. Ook voor de leukste woonaccessoires kunt u terecht bij Karwei Dongen. Dus tot ziens op zaterdag 29 én zondag 30 september!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen