DuoActie-weken bij Haarbosch Wonen

Foto:

Dongen, 8 juli 2012 – Haal meer uit uw vakantiegeld en geniet er langer van. Investeer nu extra voordelig in kwaliteit en wooncomfort tijdens de unieke DuoActie-weken van Haarbosch Wonen, uw woonspecialist en Binnenhuisadviseur.50% korting op elke 2e meter vloer, raambekleding of elk 2e rolgordijn! Profiteer tot 31 juli van spectaculair woonvoordeel. Met maar liefst 50% korting op elke 2e meter of elk 2e artikel vloeren en raambekleding van topmerken als Parade tapijt, Novilon vinyl, Kobe gordijnstoffen en Luxaflex. Maar ook bijvoorbeeld op de toch al zo scherp geprijsde collecties laminaat-, pvc-vloeren en rolgordijnen van het huismerk NL Label.Zo bespaart u al gauw honderden euro’s op een compleet nieuw interieur. U kunt kiezen uit het meest actuele aanbod en oneindig veel kleuren en dessins. En u bent er van verzekerd dat uw aankoop door de echte vakman perfect op maat wordt ingemeten, verwerkt, gelegd of opgehangen.

Dongen, 8 juli 2012 – Haal meer uit uw vakantiegeld en geniet er langer van. Investeer nu extra voordelig in kwaliteit en wooncomfort tijdens de unieke DuoActie-weken van Haarbosch Wonen, uw woonspecialist en Binnenhuisadviseur.

50% korting op elke 2e meter vloer, raambekleding of elk 2e rolgordijn! Profiteer tot 31 juli van spectaculair woonvoordeel. Met maar liefst 50% korting op elke 2e meter of elk 2e artikel vloeren en raambekleding van topmerken als Parade tapijt, Novilon vinyl, Kobe gordijnstoffen en Luxaflex. Maar ook bijvoorbeeld op de toch al zo scherp geprijsde collecties laminaat-, pvc-vloeren en rolgordijnen van het huismerk NL Label.

Zo bespaart u al gauw honderden euro’s op een compleet nieuw interieur. U kunt kiezen uit het meest actuele aanbod en oneindig veel kleuren en dessins. En u bent er van verzekerd dat uw aankoop door de echte vakman perfect op maat wordt ingemeten, verwerkt, gelegd of opgehangen.

 

Fris interieur
Wilt u deze zomer nog een fris interieur waar u weer voor jaren plezier aan beleeft? Kijk dan nu op www.haarbosch.com voor online inspiratie, het actieaanbod en de exacte voorwaarden. Of loop deze week nog binnen voor de ideale combinatie van op úw huis en smaak afgestemde vloeren en ramen. Haarbosch Wonen neemt graag alle tijd voor een goed advies en de meest voordelige keuze!

 

In de vakantie heeft Haarbosch Wonen aangepaste openingstijden; deze week zijn de openingstijden zoals gebruikelijk. In de week van 16 t/m 22 juli alleen geopend op vrijdag en zaterdag 20 en 21 juli van 10.00 tot 16.00. In de week daarna alleen geopend op vrijdag en zaterdag 27 en 28 juli van 10.00 tot 16.00

 

Haarbosch Wonen
Noorderlaan 15
5102 BA Dongen
Tel. 0162-322515
http://haarbosch.debinnenhuisadviseurs.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen