Feest voor de jonge Peekes en Peejerinnekes in ’t Stamperke op 18 januari

Foto:

Voor de wat ouderen onder ons een bekend begrip, voor de jongeren één om nog te leren.

De KinderKommissie van stichting de Peeënstekers gaat weer zijn best doen om deze kindermiddag weer in zijn oude glorie te herstellen. De doelstelling is om  kinderen te laten genieten, onder begeleiding van DJ Ronie, van bekende carnavalskrakers, verschillende spellen, een snoepje, een drankje en een onbezorgde middag. We krijgen bezoek van onze eigen Peejelandse jeugdprins en prinses. Ook kunnen we ‘hoog’ bezoek verwachten uit Oosterhout en Rijen, die zelfs begeleid wordt door hun eigen jeugdhofkapel.

Dus zit je op de basisschool en lijkt het je hartstikke leuk om met ons te gaan carnavallen en wil je verzekerd zijn van een plaatsje in ’t Stamperke (De Viersprong) kom dan op zaterdagmiddag 11 januari of woesdagmiddag 15 januari met al je vriendjes, vriendinnetjes, neefjes en nichtjes een gratis toegangskaartje halen in ’t Stamperke.

Wij hopen jullie in groten getale, tussen half 2 en half 4 te mogen ontvangen in Zalencentrum De Viersprong aan de Kanaalstraat te Dongen. Om er zaterdagmiddag op 18 januari een onvergetelijke middag van te maken.

Reacties