Blog: de week van Ilona

Foto:

Tijdens de afvalrace houden de deelnemers de bezoekers van dongen.nieuws.nl egelmatig op de hoogte van alle ontwikkelingen in hun blogs. Hieronder lezen we wat Ilona van der Werff deze week allemaal tegenkwam op sport- en eetgebied

De afgelopen week
De afgelopen week is voor mij erg druk geweest. Naast mijn full-time baan, had ik iedere avond wel iets te doen. Dat is natuurlijk niet erg, maar een moment van rust heb ik hierdoor wel gemist… Toch is het me gelukt om nog drie keer te gaan sporten. Aan het begin van de week heb ik meegedaan aan een groepsles bodyshake. Een fijne groep en lekker swingen op muziek, heerlijk! Ook had ik weer mijn personal training met Mark. Allerlei, voor mij, nieuwe oefeningen stonden op het programma. Oefeningen die ik steeds één minuut vol moest zien te houden. Ik heb nooit geweten dat één minuut zo lang kan duren…! Ik ben tot het uiterste gedaan. Hierdoor voelde ik me na afloop van de training wel voldaan. Dat veranderde de volgende morgen. Wederom weer enorme spierpijn. Het lukte me niet om de trap op of af te gaan, sapperdeflap zeg! Ondanks de spierpijn ben ik wel een derde keer gaan trainen. Ik voel me door al het sporten al een stuk fitter. Maar belangrijker misschien nog, ik vind het sporten leuk!
Verleidingen

Zoals ik in mijn vorige blog ook al schreef vind ik het soms wel moeilijk om op mijn voeding te letten. Vooral nu in deze decembermaand de supermarkten vol liggen met allerlei lekkers. Klinken chocoladepepernoten niet heerlijk, of wat dacht je van een witte chocoladeletter. Met grote moeite loop ik in de supermarkt snel langs deze verleidingen. Ohh wat vind ik chocolade toch lekker zeg… Soms kijk ik toch even op de verpakking, maar besef me dan snel dat het echt niet verstandig is. Ik zie wel op tegen de komende feestdagen, maar probeer mijn doel voor ogen te houden!

Doei
Ilona

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen