Figuranten gezocht voor rampenoefening in Dongen

Foto:

Op maandagmiddag 26 januari 2015 houdt de gemeente Dongen een rampenoefening. Tijdens deze oefening wordt een ramp nagespeeld. Voor deze oefening zoeken wij vrijwilligers die de rol van slachtoffer of evacué willen spelen. Tijdens de oefening moeten mensen als gevolg van een ramp naar een opvanglocatie in Dongen worden geëvacueerd. Hier worden zij tijdelijk opgevangen door medewerkers van de gemeente en diverse hulpdiensten.  In het gemeentehuis sturen verschillende teams dit proces aan.

Wat wordt er van u als figurant verwacht?
Als figurant speelt u bijvoorbeeld de rol van evacué, verontruste buurtbewoner of familielid van een persoon die opgevangen wordt in het opvangcentrum. Op maandag 26 januari begint u om 14.00 uur op de opgegeven opvanglocatie met de oefening. Hier krijgt u een briefing, zodat u weet wat de bedoeling is. Ook krijgt u een kaartje met daarop een opdracht. De hulpverleners in het opvangcentrum proberen zoveel mogelijk op uw opdracht in te gaan. Deskundige figurantenbegeleiders helpen u daarbij.
Interesse?
Heeft u interesse en bent u beschikbaar op maandagmiddag 26 januari van 14.00 tot 16.00 uur? Stuur dan een e-mail met uw naam, leeftijd en contactgegevens naar [email protected]. U kunt zich aanmelden tot 17 december 2014. Na uw aanmelding ontvangt u van ons een nadere instructie.
Heeft u nog vragen?
Voor meer informatie over deze oefening kunt u terecht bij Cynthia Hopman, Adviseur Openbare Orde en Veiligheid van de gemeente Dongen, telefoon 14 0162 of e-mail: [email protected]
—————————————————————————————————–
         gmad
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen