Swing-iT, een unieke muzikale 4-dimensionale sensatie

Van 30 oktober tot en met 2 november dit jaar beleeft Dongen een zeer fraai en geweldig “Swing-iT” evenement. Swing-iT is een groots opgezet muzikaal project, waar bij het publiek een schitterende belevenis zal ervaren. Het is een spektakel dat plaats zal vinden op een unieke locatie aan de Steenstraat op het industrieterrein Tichelrijt. Dit pand wordt speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd tot een prachtig theater met allure:  Het Victor Boeren Music Dôme.

De muzikale basis van dit festijn is het groot orkest van Harmonie Aurora dat zal worden aangevuld met muzikanten van andere Dongense muziekverenigingen die samen een muzikale droom gaan verwezenlijken. De muziekstukken die ten gehore gebracht gaan worden zullen een feest der herkenning teweeg brengen. Dit avondvullende programma wordt geheel gebracht in de sfeer van de jaren 20, compleet met rode loper, black tie en feestelijke bubbels. Een indrukwekkende belevenis om te horen, te zien, te voelen en zelfs te ruiken, kortom een ware 4-dimensionale sensatie!
Het publiek zal getrakteerd worden op diverse muziekstijlen. Een mimespeler zal de bezoekers meenemen langs de wereld van musical, komedie, popmuziek en opera. De muzikanten worden bij meerdere nummers begeleid door een koor, dansers en diverse vocale solisten. Voor een compleet avondje-uit zal er een mogelijkheid zijn om vooraf te genieten van een heerlijk “Swing-iT” 3 gangen diner op een chique balkon restaurant. 
Binnenkort, vanaf medio februari, kan men voor meer informatie en het bestellen van kaarten terecht op een speciale site: www.swing-it.nl. 
Na afloop van de voorstelling kan het publiek naborrelen in een gezellige foyer. Ook nu weer op de klanken van plaatselijk muzikaal talent. De komende maanden zullen alle deelnemers aan u voorgesteld worden. Dit om alvast een “tipje van het toneelgordijn op te lichten”. KOMT DAT ZIEN…..dit najaar in het Victor Boeren Music Dôme!