Spinning voor Rett 2013: de instructeurs!

Foto:

Het is aftellen geblazen! Over zes weken, in het weekend van 14 en 15 december, zal de Cammeleur  het toneel zijn van ‘Rett mijn Toekomst 2013’, georganiseerd door Van Gils Sport & Fitness. Op de spinning-zondag staan er aantal lokale en internationale instructeurs klaar om onder begeleiding van een grootste licht- en geluidshow de fietsers een mooie en uitdagende middag te bezorgen. Wil je weten wie deze zondag tot een geweldig sportieve zondag zullen gaan maken? Hieronder een korte voorstelronde van de instructeurs

1e uur
Mark van der Avoird en Kelly Siemons zijn beiden bekenden voor de leden van sportschool Van Gils Sport & Fitness. Zij zullen de deelnemers het eerste uur meteen goed warm laten draaien.
2e uur
Het tweede uur zal organisator Eric de Jong er samen met Timo van Gils voor zorgen dat de hartslag van de deelnemers naar een hoger niveau zal worden gebracht. Beide heren geven zelf ook les bij van Gils Sport & Fitness.
3e uur
International presenter Marcel Gierman zal het derde uur het podium betreden.  Deze instructeur is niet alleen personal trainer, spreker en voormalig topsporter, maar is tevens de meest gevraagde Cycle Presenter van Nederland. Gegarandeerd knallen dus!
4e uur
Jarenlang heeft Diana Smits les gegeven aan een enthousiaste groep fietsers bij van Gils Sport & Fitness. Deze les belooft een speciale te worden, namelijk haar allerlaatste les.  Samen met Inge van de Pas begeleidt zij de deelnemers in het vierde uur.
5e uur
Onder begeleiding van Eric de Jong en Timo van Gils zullen de deelnemers meegenomen worden door virtuele weilanden en heuvellandschappen. Het windjack kan thuis gelaten worden. 
6e uur
Vorig jaar ging het dak er af toen deze Belg bezit nam van het podium. Kristof Cuppens is international presenter, spreker, motivator en bovenal een instructeur met een aanstekelijke bonk energie. Zorg dat je nog wat over hebt voor dit laatste uur!
Deelnemers kiezen vanzelfsprekend zelf hoe lang zij willen fietsen. Op deze manier kan iedereen de benen los trappen voor het goede doel.