Stagiair PR/Communicatie

Wil jij graag stagelopen in een dynamische en jonge organisatie? Vanaf half januari zijn we op zoek naar (een) nieuwe stagiair(s). We garanderen je dat geen dag hetzelfde is!We zullen ons even voorstellen: sinds 2005 is Het Donckhuys een nieuwe weg ingeslagen. De drie culturele voorzieningen in gemeente Dongen: De Cammeleur, De Geubel en ’t Schouw zijn samen ondergebracht onder de naam Stichting Donckhuys. Het Donckhuys organiseert en faciliteert evenementen en activiteiten. Denk aan: muziekfestivals, theatervoorstellingen, trainingen, workshops, presentaties en recepties. Het bedrijf kenmerkt zich door een hoge mate van flexibiliteit, kwaliteit en klantgerichtheid. In totaal werken er zo’n 35 medewerkers, die voornamelijk actief zijn in de horeca. Kortom, een bruisende organisatie, waar zeker een steentje bijgedragen kan worden door een top-stagiair!

Werkzaamheden/Stageopdracht
Als stagiair ben je als ware verantwoordelijk voor het PR en Communicatie gedeelte van Het Donckhuys. Je hebt hierin veel vrijheid en bent het aanspreekpunt voor al deze activiteiten.

Hoe zien je werkzaamheden er uit:

–    Het bijhouden en beheren van de website
–    Het bijhouden en beheren van sociale media kanalen (Twitter, Facebook)
–    Het bijhouden en beheren van de PR mailbox
–    Het maken van advertenties/grafische uitingen
–    Het schrijven van persberichten
–    Het behouden van contact met de verschillende media/artiesten/impresariaten etc.
–    Het actief promoten van theatervoorstellingen zodat de zaal vol zit
–    Het ondersteunen van het organiseren van evenementen
–    Los hiervan draai je natuurlijk mee in de ‘normale’ werkzaamheden van het bedrijf (Telefoon opnemen, klanten ontvangen etc.)

Als extra mag je zelf een evenement bedenken en organiseren

In samenspraak met jou en je stagebegeleider wordt een plan gemaakt over het oppakken van je stageopdracht. Dit zal in het verlengde liggen van het marketing/communicatieplan en corporate communicatieplan dat op dit moment door de huidige stagiairs wordt gemaakt.  

Profielschets
– Je volgt een marketing/communicatie of evenementen gerelateerde HBO-opleiding
– Je bent communicatief vaardig (zowel in geschrift als mondeling)
– Je bent zelfstandig
– Je bent assertief
– Je bent flexibel ingesteld
– Je bent verantwoordelijk
– Je bent creatief
– Je beschikt over basiskennis Word, Excel, PowerPoint
– Je beschikt over basiskennis Photoshop/Illustrator
– Je beschikt over basiskennis WordPress (website)

Ben je geïnteresseerd in deze stageplek? Stuur dan een mail met CV + foto naar [email protected] met als onderwerp ‘stageplek’. Graag zo snel mogelijk. Je krijgt altijd een reactie terug. Voor meer informatie en een impressie van het bedrijf kun je natuurlijk ook altijd kijken op www.donckhuys.nl en facebook.nl/donckhuys.  

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen