IEMES on Ice, hét coolste arrangement voor jou

Is schaatsen alleen niet genoeg voor je? Wil je een geheel verzorgde avond vol muziek en entertainment beleven? Koop dan voor slechts € 10,- het IEMES on Ice arrangement!

Het arrangement bevat het volgende:
Welkomstdrankje
2 consumptiemunten  
Hapjes
Huur schaatsen
Vrij schaatsen 
Deelname 2 workshops naar keuze
Foto’s in de foto hoek
Voor deelname aan de verschillende workshops is inschrijven voor aanvang van de betreffende workshop verplicht. Op het evenement zullen bij de servicebalie lijsten aanwezig zijn waarop je je kunt inschrijven voor 2 workshops naar keuze. 
Er is onder andere de keuze uit de volgende workshops:
 
TILBURG TRAPPERS 
Speciaal voor IEMES on Ice zal het professionele ijshockeyteam de Tilburg Trappers een spetterende demonstratie geven en aansluitend daarop drie ijshockeyclinics! Wegens de vele belangstelling voor de clinics verzorgd door de Tilburg Trappers is inschrijven voor deze workshop alleen mogelijk via [email protected] Dus lijkt het je geweldig om zelf eens te ervaren hoe het is om als echte ijshockeyer op het ijs te staan, geef je dan nu snel op!
LET OP: Voor alle workshops geldt: wie het eerst komt wie het eerst maalt!
COCKTAILWORKSHOP 
Iedereen houdt ervan; cocktails! De jongens van R3MIX zullen verschillende cocktailworkshops komen verzorgen waarbij je je eigen cocktail kunt shaken. Zo kun je onder andere een Mojito, Cosmopolitan of een Sex on the Beach maken. 
ROETSJBAANRACE
Buiten op het terrein van DongenIce staat een imposante roetsjbaan. Hier zullen wij een heuse roetsjbaanrace organiseren waarbij je je in tweetallen op kunt geven bij de servicebalie. De opzet is dat er door middel van voorrondes en een knock-out systeem uiteindelijk twee winnaars overblijven.  Wij hebben voor deze winnaars een leuke prijs geregeld. Wat die prijs is, houden we nog even geheim. Verder zullen er gedurende de avond verschillende optredens zijn waaronder een live optreden van dansgroep So Seductive en upcoming Windup Space, activiteiten op en rond de ijsbaan, een Roetsjbaanrace en een afsluitende loungeborrel die muzikaal ondersteund wordt door DJ Robin Riccio (foto boven)!                 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen