Ingezonden: CDA Dongen ’s Gravenmoer stelt voor: Clement van der Ven

Foto:

Ingezonden: CDA Dongen ’s Gravenmoer stelt voor: Clement van der Ven

Wie ben je?
Clement van der Ven, nummer 5 op de CDA kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen. Ik ben 61 jaar, woon in de Thorbeckelaan en heb een orchideeënkwekerij gehad die we enkele jaren geleden verkocht hebben. Getrouwd met Dorothé en samen hebben we 5 uitwonende kinderen.

Wat doe je nu al voor Dongen?
Sinds ik mijn bedrijf verkocht heb doe ik meer vrijwilligerswerk. Zo ben ik voorzitter van muziekvereniging Crescendo en daardoor betrokken bij het Junior Orkest Dongen. Ik ben penningmeester van ‘De Oude Kerk’. Voor het Zuid Nederlands Concert Koor verzorg ik de financiën van de drie koren. Voor het CDA ben ik al twee perioden actief als fractieondersteuner en -secretaris. Maar het belangrijkste vrijwilligerswerk blijven onze kinderen. Als familieman vind ik het geweldig hen te ondersteunen, en sta ik klaar om te helpen met verbouwen. Mijn vrouw en ik zijn mantelzorgers voor onze ouders en, zoals het opa’s en oma’s betaamt, passen wij op de kleinkinderen.

Wat wil je met het CDA voor de Dongenaren bereiken?
• Het verspreid door de gemeente aanleggen van bankjesroutes, zodat met name senioren en mindervaliden rustpunten hebben, en fitnessroutes voor alle leeftijden.
• Het actief betrekken van seniorenorganisaties en ouderenbonden bij het beleid en de aanpak van de zorg.
• De realisatie van een fonds voor inwoners die in tijdelijke financiële nood zitten, indien er geen zicht is op andere hulp.
• Dat jeugdhulp voor alle jongeren snel toegankelijk is.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen