Verkeersmaatregelen 4×4 voetbaltoernooi bij VV Dongen.

Foto:

PVoor de derde keer wordt het 4×4 voetbaltoernooi voor de basisschooljeugd uit de gemeente Dongen georganiseerd. Dit jaar op maandag 13 en woensdag 15 mei op sportpark De Biezen. De inschrijvingen zijn inmiddels gesloten. Er hebben zich een recordaantal kinderen aangemeld: 570 inschrijvingen!!

Vanwege dit grote aantal deelnemers heeft de organisatie (Gijs Eskes, Ellen Vonk en Remko de Jong) vanwege de veiligheid enige verkeersmaatregelen genomen met betrekking tot parkeren van auto’s en fietsen. Dit in samenspraak met de verkeersregelaars die deze avonden de toestroom in goede banen gaan leiden. Eerste verzoek is: Kom zo veel mogelijk op de fiets. Naast de fietsenstalling bij VV Dongen zijn er extra plaatsen voor fietsers voor de ingang van het sportpark ingeruimd. Daar is tijdens dit evenement geen plaats voor auto’s!

Komt u toch per auto dan kunt u uw kind, of meerdere inzittenden, laten uitstappen in de Kiss en Ride zone tegenover de ingang van Jumbo aan de Mgr. Schaepmanlaan (zie plattegrond). Verkeersregelaars begeleiden de deelnemers richting sportpark en helpen bij de rotonde bij het oversteken. Auto’s kunnen gebruik maken van de parkeerplaatsen P1 tot en met P4 (zie plattegrond) rondom het sportpark.

Spelbegeleiders gezocht!
Dit derde evenement is uitgegroeid tot een spektakel dat op drie grote voetbalvelden gaat plaatsvinden. VV Dongen en Olympia ’60 faciliteren dit evenement, Daarnaast zijn er vele vrijwilligers in touw om achter de schermen hand- en spandiensten te verrichten. “Wij zoeken nog wel spelbegeleiders. Vooral op woensdag,” meldt de organisatie. Aanmelden kan via: [email protected]

Dankzij de medewerking van: Gemeente Dongen, Hawedo, Intersport Oosterhout, Brasserie LOUD, Jumbo Dongen, Lidl Dongen, BonBon, SDB vloeren, Bureau Pracht, heeft de jeugd twee leuke avonden. Daarnaast zijn er activiteiten van Pro Soccer Academy, de voetbalschool van Fatih Kamaci, en keepersschool Rob Roovers. De kinderen kunnen kennismaken met deze opleidingen en zo mogelijk hun vaardigheden verbeteren.

Klik op onderstaande plattegrond om te vergroten

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen