Kennismaking met onze kandidaat-fractieleden

Angela Horsten met daarachter v.l.n.r. Perry Wens, Jac Rijnen, Rolf Vullings, Pieter Brooijmans
Angela Horsten met daarachter v.l.n.r. Perry Wens, Jac Rijnen, Rolf Vullings, Pieter Brooijmans
Foto:

Ingezonden: Kennismaking met onze kandidaat-fractieleden

De Dongense VVD is een sterk lokaal georganiseerde partij. De leden hebben nauwe banden met verenigingen, ondernemers en maatschappelijke organisaties in onze gemeente. Samenwerken en plezier zijn kenmerkend voor ons. Veel actieve leden steunen de fractie. Wij zijn er trots op om met zoveel gemotiveerde leden iets voor de gemeente Dongen te betekenen.

Vragen aan onze kandidaat nummer 4, Perry Wens

Wie ben je?
Ik ben Perry Wens, 23 jaar oud. Ik ben opgegroeid in Rijen en woon sinds 14 jaar in Dongen. Ik kom uit een ondernemersgezin. In mijn vrije tijd geniet ik van lekker eten met vrienden en familie. Ik maak graag muziek en ben actief bij Drumfanfare Beatrix en bij de hofkapel. Ik ben een graag geziene gast bij de Dongense evenementen. Tevens train ik in mijn vrije uren met als doel de marathon van New York te lopen en ik speel graag golf. Verder is motorrijden een grote passie van mij. Mijn favoriete vakantieland is Zweden vanwege het prachtige landschap en de vriendelijkheid van de bevolking.

Wat vind ik het mooist aan Dongen?
Het mooiste aan Dongen vind ik, dat het een mooi en gezellig dorp is om te leven. We doen er dingen samen en voor eenieder is er wat te doen. Hierdoor ontstaat een gezellige sfeer. Carnaval, Koningsdag, de Zomerspelen, Dongen Ice en al die andere activiteiten zorgen ervoor dat Dongen zich hierin onderscheidt van andere gemeenten. We genieten samen, naast en met elkaar, van onze prachtige gemeente.

Waarom de VVD?
Ik ben opgegroeid in een ondernemers gezin. Het ondernemen trekt mij. Mensen die van aanpakken weten, moeten dit kunnen doen zonder bureaucratische belemmeringen. Daarnaast vind ik veiligheid en vrijheid binnen de samenleving erg belangrijk.

Als ik wat aan Dongen zou veranderen dan was dat?
Ik sta voor de ondernemers in het dorp. Zij moeten gestimuleerd worden om te ondernemen. Daarnaast heb ik het gevoel dat er in moeilijke situaties niemand met de vuist op tafel durft te slaan om tot een oplossing te komen. Er wordt vooral gepraat. Mijn stijl is: gewoon doen!

Vragen aan onze kandidaat nummer 5, Jack Rijnen

Wie ben je?
Ik ben Jack Rijnen, 61 jaar en woon vanaf 1994 met veel plezier in Dongen. Ik ben sinds een aantal jaar actief in het maatschappelijk leven van Dongen. Ik ben voorzitter geweest van de werkgroep Verrassend Dongen en van de Stichting IJzertijdboerderij. Ik ben reislustig en bezoek graag landen zoals Schotland, Ierland, Oostenrijk en Italiƫ.

Wat vind ik het mooist aan Dongen?
Het rijke verenigingsleven. Als er iets in Dongen georganiseerd wordt, loopt Dongen daar warm voor; de Zomerspelen, Dongen Ice en de DDDQ zijn daar mooie voorbeelden van.

Waarom de VVD?
Het liberale denken trekt mij. De VVD gaat uit van wat mensen wel kunnen en niet van wat allemaal niet mogelijk is. Daar waar mensen hulp of een vangnet nodig hebben, moet die geboden worden. Het mag niet zo zijn dat iemand profiteert van dit vangnet. Daarnaast denken we bij de VVD in kansen en niet in onmogelijkheden.

Als ik wat aan Dongen zou veranderen dan was dat?
Ik sta voor meer horeca en een gezelliger centrum met eetgelegenheden en terrassen om elkaar nog meer te ontmoeten. Wat meer (uitgaans)voorzieningen voor de jeugd van 15 tot 25 jaar horen daar ook bij. Ook kunnen we het toerisme verder en beter op de kaart zetten.

Foto boven: Angela Horsten met daarachter v.l.n.r. Perry Wens, Jac Rijnen, Rolf Vullings, Pieter Brooijmans

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen