Ingezonden: CDA Dongen ’s Gravenmoer stelt voor: Bart Jan Roomer

Foto:

Ingezonden: CDA Dongen ’s Gravenmoer stelt voor: Bart Jan Roomer

Wie ben je?
Ik ben Bart Jan Roomer, nummer 8 op de kandidatenlijst voor het CDA bij de gemeenteraadsverkiezingen in Dongen. Ik ben 47 jaar, woon in de Hoge Akker, ben getrouwd en heb twee zonen. Ik ben werkzaam als calculator bij een ontwikkelende sportbouwer in Raamsdonksveer

Wat doe je nu al voor Dongen?
Lezers zullen mij waarschijnlijk nog kennen als lid van de Raad van Elf van Stichting ‘de Peeënstekers’. Tot 11-11-2016 was ik lid van deze stichting die jaarlijks het openbare carnaval in Dongen organiseert. Sindsdien zet ik mij als commissielid in voor de organisatie van de jaarlijkse ouderenmiddag.
Daarnaast ben ik op zaterdag vaak rondom de velden van Liberty te vinden, waar ik de jongens van de d1 coach. Tevens heb ik mij in de afgelopen jaren samen met de initiatiefgroep verenigingshal ingezet voor deze voorziening voor alle verenigingen in Dongen. Na goedkeuring in de gemeenteraad in de zomer van 2017 is de pilot verenigingshal afgelopen december open gegaan.

Wat wil je met het CDA voor de Dongenaren bereiken?
• Leges op vergunningaanvragen voor evenementen door stichtingen en verenigingen volledig af te schaffen. Dit maakt het makkelijker om mooie activiteiten voor de Dongenaren te organiseren.
• De pilot van de verenigingshal na de pilotperiode te evalueren. Indien deze positief is, kijken of een permanente doorstart mogelijk is.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen