Sfeervolle winterfair op 13 december bij De Stormvogels

Foto:

De kerstbomen worden weer versierd, overal branden weer gezellige lampjes, rook dwarrelt uit de schoorstenen en dat betekent één ding: de winter is gekomen!  Scouting de Stormvogels organiseert daarom op 13 december aanstaande tussen 14.00  en 16.00 uur een gezellige Winterfair op het scoutinggebouw aan de Oude Baan 99h.

Afgelopen weken zijn de scouts bezig geweest met het maken van allerlei winterse en kerstartikelen om deze middag te verkopen. Het aanbod is zeer divers: diverse soorten hangers voor in de kerstboom, pindakaashouders voor de vogels, Zweedse fakkels, steigerhouten boompjes en nog veel meer. Allemaal authentieke en unieke exemplaren. 
Voor kinderen is er ook van alles te doen. Er zijn verschillende winterse spelletjes die zij kunnen spelen of zij kunnen wat knutselen (volwassenen mogen dit trouwens ook). En tijdens deze middag zullen onze scouts ook optreden: zij zullen u trakteren op een uitvoering van het kerstverhaal. 
Tijdens deze markt wordt ook aan de inwendige verkleumde mens gedacht. Men kan zich onder meer warmen aan heerlijke erwtensoep of aan het lekkerste broodje bal van Nederland van Keurslager Marco van Strien. 
De opbrengst van deze Winterfair komt geheel ten goede van de Stormvogels. Volgend seizoen bestaat deze unieke scouting voor mensen met een (verstandelijke) beperking namelijk al weer 30 jaar en dat gaan we op verschillende wijzen vieren met de scouts. 
Kortom: geen reden om niet te komen naar deze Winterfair. De Stormvogels zien u graag op zaterdag 13 december aanstaande tussen 14.00 en 16.00 uur aan de Oude Baan 99h. De toegang is gratis.
            stromvogelswinterfair
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen