KunstKanjers voor naschoolse activiteiten in Dongen 

Foto:

Heb jij thuis een kanjer die houdt van dans, muziek, beeldende kunst of theater/musical? Neem dan snel een kijkje op www.kunstkanjers.nl. KunstKanjers is een initiatief van Het KunstPodium en de gemeente Dongen. Met KunstKanjers kunnen kinderen in Dongen na school op een speelse manier kennis maken met de verschillende kunstdisciplines dans, muziek, theater/musical en beeldende kunst. De naschoolse activiteiten worden gegeven door gekwalificeerde, enthousiaste docenten van Het KunstPodium.

Voor wie?
Zit je kind op de basisschool? Is hij/zij altijd in de kamer aan het dansen of toneelstukjes aan het opvoeren?  Is je dochter gek op tekenen en knutselen? Houdt je zoon van drummen of zingen? KunstKanjers is voor echte kanjers in de basisschoolleeftijd die na school op een speelse manier aan de slag willen met cultuur.   
Activiteiten
In het schooljaar 2014-2015 zijn er vier blokken met naschoolse activiteiten. Het eerste blok is succesvol van start gegaan en begin januari start het tweede blok van KunstKanjers. Zes weken lang volgt je zoon of dochter op dezelfde tijd en locatie (diverse basisscholen in Dongen) een culturele activiteit. Door het inzetten van subsidie van de provincie en de gemeente Dongen worden de activiteiten voor een zeer aantrekkelijke prijs aangeboden. Aanmelden kan tot donderdag 18 december. Meer informatie: www.kunstkanjers.nl. 
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen