Lezing Spiritueel Café Dongen “Tweelingzielen”

Op 18 november a.s. houdt Karin Luijben in het Spiritueel Café in Dongen een lezing over tweelingzielen.

Al in vroegere tijden vind je teksten over het begrip tweelingziel. Deze gedachte gaat ervan uit dat de ziel gesplitst is in twee helften. Hierbij ontstaan dan een mannelijke en een vrouwelijke helft. Vanaf het moment van splitsing ga je op zoek naar je wederhelft. Diep in jezelf is het verlangen naar je andere helft altijd aanwezig. Vaak is dit verlangen nog onbewust. Dan op een dag heb je een ontmoeting met je verloren wederhelft die zo heftig is dat je het liefst weg zou willen rennen! En soms is dat maar goed ook, …of niet.
 
Bij deze lezing vertelt Karin uit eigen ervaring over tweelingzielen, zielsverwanten en waarom je wel of niet op zoek zou (willen) gaan naar je tweelingziel.
Karin Luijben is medium en spiritueel coach (www.taalvanhetlicht.nl). Ze werkt vanuit verbinding met de ziel en de energieën om ons heen. Ze maakt hiervoor gebruik van haar innerlijke zintuigen. Via mediumconsulten, spirituele coaching, healing en cursussen helpt ze mensen om weer contact met hun gevoel te krijgen en terug te gaan naar de essentie van zichzelf. 
De avond begint om 20.00 uur en eindigt rond 22.30 uur. Locatie: Brasserie Winkk, Hoge Ham 124 in Dongen. De entree is gratis. Wilt u meer weten? Kijk dan op www.spiritueeldongen.nl of bel Karin Luijben of Peer Brouwers op 0162-370272.
NB: in december is er geen Spiritueel Café.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen