Ik wil je ZIEN! Wijkraad De Biezen sluit aan bij landelijke fietsverlichtingsacties! 

Foto:

Als het weer wat guurder wordt en de dagen korter, dan is het weer tijd om je fietslicht aan te doen. Maar doet hij het nog? Wijkraad De Biezen doet daarom op zaterdagmiddag 15 november mee aan de fietsverlichtingsacties die diverse organisaties zoals ANWB, VVN en de Fietsersbond organiseren. Wijkraad De Biezen vindt het belangrijk dat iedereen met een veilig en goed verlichte fiets op pad gaat. 

Wijkraad De Biezen biedt deze middag tussen 13.30 en 16.00 uur wijkbewoners, jong en oud, de gelegenheid om de verlichting van hun fietsen te laten controleren en repareren. Dit doen wij met behulp van het fietsveiligheidspakket dat de ANWB beschikbaar heeft gesteld met daarin alle benodigdheden voor een veilige en verlichte fiets. Zo gaat iedereen in de Biezen met een goed verlichte en veilige fiets de donkere dagen in. 
Bijna een kwart van alle verkeersslachtoffers zijn fietsers, met een piek onder 11 tot 14- jarigen. Daarom zien wij graag alle kinderen uit  de wijk met hun fiets langskomen op deze middag. Zij krijgen van ons een leuke VVN-fietsattentie om nog meer op te vallen in het donker.
De actietent van de wijkraad zal achter de bibliotheek staan tussen 13.30 en 16.00 uur (Hoek Drijversveld/Hertenveld), een punt waar veel fietsers de wijk in en uit gaan. 
ZIEN we jullie dan?
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen