Gemotiveerde wijkbewoners gevraagd

Tijdens de donderdag 23 okt. gehouden bestuursvergadering, bleek dat op korte en op wat langere termijn, mensen nodig zijn om bij bestuurstaken te assisteren. Om persoonlijke redenen zal 1 van de huidige bestuursleden zijn functie binnenkort neerleggen, ook werd bekend dat een ander op wat langere termijn de wijk zal verlaten. De bedoeling is dat afhankelijk van het aantal vrijwilligers hiervoor, de taakverdeling binnen het bestuur verdeeld gaat worden zodat er geen al te zware functies ontstaan. 

Zij die de wijk ter harte gaan wordt verzocht hiervoor contact op te nemen via het secretariaat of de website www.dongenwest2.nl . Daarnaast kon worden meegedeeld dat sinds kort de wijkraad ook op twitter actief is onder de naam: @dongenwest2
De voorzitter deed vervolgens verslag van de dorps- en wijkraden bijeenkomst welke onlangs is geweest, waarbij ten aanzien van de communicatie met de gemeente en Contourde Twern enige zorg is ontstaan door het aantal uren wat medewerkers beschikbaar hebben. De goede overlegstructuur welke de wijkraad altijd ondervonden heeft, lijkt de laatste tijd wat minder te zijn geworden. Wel werd tijdens deze bijeenkomst afgesproken dat het stroomschema ten aanzien van de onderlinge communicatie wat door West 2 is ontwikkeld, gemeentebreed bekeken gaat worden, zodat voor alle dorps- en wijkraden een uniforme overlegstructuur ontstaat. Zeker nu vanuit de gemeente in de toekomst de dorps- en wijkraden inbreng als zeer  belangrijk wordt geacht. De communicatie welke altijd twee richting verkeer dient te zijn wordt hiermee bevorderd. Ten aanzien van de huidige actiepunten staan de zaken er als volgt voor: betreffende de invulling rotonde Middellaan/Westerlaan  en N629 volgt nog antwoord van de gemeente, voor het speelgebied Bloemaertstraat is op 10 nov. overleg betreffende de details en vaststelling uitvoeringsdatum. Voor problemen in de Hugo v.d. Goesstraat i.v.m. bomen en riolering volgt overleg op korte termijn met wellicht een bewonersavond.
Volg ons via onze website www.dongenwest2.nl en via Twitter @dongenwest2
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen