De Gouwe gaat Zilver! 

Foto:

25 jaar getrouwd en 25 jaar gastheer en gastvrouw van café-zaal De Gouden Leeuw: Alle reden voor John en Clasien van Dongen om familie, vrienden, klanten en verenigingen te trakteren op een geweldig muziekfeest.Dat gaat gebeuren op zaterdag 7 juni aanstaande, onder het motto: De Gouwe gaat Zilver! Een zomers muziekspektakel van maar liefst 8 uur lang. Net als bij de Gouwe Gift, komt er in de buitenlucht, tegenover de kroeg, een compact, goed ingericht festivalterrein. De sfeer zal zijn zoals altijd bij John & Clasien: gezellig, gemoedelijk, gastvrij, goed verzorgd.

De gemeente heeft een vergunning afgegeven om de St. Josephstraat voor deze bijzondere gelegenheid ter hoogte van De Gouden Leeuw af te sluiten voor alle verkeer. Er is een hapje (BBQ), een drankje (diverse bars), en er is vooral veel (live) muziek. 
Vanaf 16.00 uur zorgt DJ Gotcha voor een lekker muzikaal begin. Van 19.00 uur tot middernacht wordt Dongen verwend met live optredens van Nederlands topniveau. Elvix & the Teddybears hebben nationaal naam en faam als Tribute Band van Elvis Presley.
De grote finale wordt verzorgd door The Originals.  Begin dit jaar speelden ze Rotterdam nog plat met optredens bij de Vrienden van Amstel Live in Ahoy. Met drie sessies van 45 minuten doen ze dat op 7 juni vast en zeker ook in Dongen. De band speelt op het grote podium (met interactief LED-scherm); de zangers staan op een kleiner podium, midden tussen het publiek dat wordt uitgenodigd om aan de bel te trekken en een nummer aan te vragen. Op die manier ontstaat, zoals de band het zelf noemt, een ‘Interactive Music Experience’! Alles is mogelijk, The Originals hebben meer dan 5000 nummers in hun repertoire…

De entree van dit unieke muziekspektakel is gratis! ,,Dat is ons cadeau aan de vele mensen die nu al 25 jaar lang onze zaak bezoeken. Wij zijn blij dat we dit samen mee mogen maken en daarom vieren we het groots’’, aldus John en Clasien.
De netto-opbrengst (consumpties) van de ‘Gouwe gaat Zilver’ gaat naar het goede doel. Na KWF Kankerbestrijding (Gouwe Gift), hebben John en Clasien nu gekozen voor Jump. Dit is het jeugdfonds van de Nederlandse Hartstichting.
Het goede doel, live muziek van hoge klasse, én 25 jaar Gouden Leeuw gaan dus hand in hand. Noteer daarom alvast in je agenda en spreek af met familie, vrienden, je club of vereniging: zaterdag 7 juni vanaf 16.00 uur tot middernacht, De Gouwe gaat Zilver. Een onvergetelijk muziekfeest in de open lucht!