Maandag 9 juni 2014: Verrassend Dongen!

Foto:

Ondernemers uit de toeristische en recreatieve branche in Dongen presenteren zich tijdens Verrassend Dongen op 9 juni 2014. Tijdens Tweede Pinksterdag zijn er van 11.00 tot 17.00 uur op diverse locaties in de gemeente workshops, demonstraties, proeverijen en kinderactiviteiten. De rode draad in het programma is ‘LEER, als belangrijk gegeven in het verleden van Dongen, maar ook nog in het heden?’. U bent van harte welkom!

Dongen is bij uitstek een gemeente om bijvoorbeeld op de fiets, de scooter of wandelend te verkennen. Het evenement Verrassend Dongen biedt onderweg 15 bijzondere bezoekadressen. Op 9 juni kunt u een complete tocht maken, maar enkele locaties bezoeken is natuurlijk ook mogelijk. Beginnen aan Verrassend Dongen kan bij elke deelnemer en deelname is gratis. Wel vragen sommige ondernemers een vergoeding voor bijvoorbeeld een drankje en een hapje. Museum De Looierij en de IJzertijdboerderij hanteren bijvoorbeeld een gereduceerde toegangsprijs. 
Deelnemers
Aan Verrassend Dongen doen de volgende partners (verdeeld over 15 locaties) mee:
Dongen:
IJzertijdboerderij, Oude Oosterhoutsebaan
KID Kindercentra, Glorieux 5
Minicamping de Groenstraat, Groenstraat 8
Golfcentrum Dongen, Zandeweg 2
Hotel de Villa / Brasserie Winkk, Hoge Ham 124 
Molen Koningin Wilhelmina, Windmolenweg 14
Museum De Looierij, Kerkstraat 33
Oude Kerk Dongen, Kerkstraat 56
Dongen Culinair, locatie Oude Kerk
GOOS! Evenementen Organisatie, locatie Oude Kerk
’s Gravenmoer:
Restaurant SED, Hoofdstraat 75, ’s Gravenmoer
De Geubel, Hoofdstraat 4, ’s Gravenmoer 
Buitengebied Klein-Dongen-Vaart:
Recreatieboerderij Pukkemuk, Vaartweg 192 a
Café ’t Vaartje, Vaartweg 137
Café Zaal ’t Karrewiel, Vaartweg 112
De Hobbyboerderij, Vaartweg 58
Natuurlijk Tomaat, Kleindongenseweg 81
Meer informatie en Facebook
Meer informatie over het programma dat de deelnemers bieden vindt u op: www.verrassend-dongen.nl Voor Verrassend Dongen op 9 juni wordt daarnaast gratis een programmaboekje inclusief plattegrond beschikbaar gesteld. Daarin leest u welke ondernemers open huis houden en welke activiteiten zij die dag aanbieden. Het programmaboekje is vanaf medio mei beschikbaar bij de deelnemers.
Op de pagina www.facebook.com/gemeentedongen is Verrassend Dongen als evenement aangemaakt. Op deze pagina worden de komende periode updates, zoals programma per locatie, over Verrassend Dongen geplaatst.