Goud en zilver voor van Gils Sport in Middelbeers

Foto:

Twee judoka’s van Sportschool van Gils deden zondag 19 maart j.l. mee aan het Sankawa judotoernooi in Middelbeers. Dit toernooi is er speciaal voor judoka’s met weinig ervaring.

Marit Godschalk mocht de spits afbijten. Marit kwam uit in de leeftijd -10 jaar tot 22 kg. Ze liet zien dat ze erg geconcentreerd was vandaag en hierdoor verliepen haar wedstrijden erg goed. Ondanks een aantal pittige wedstrijden trok ze steeds de winst naar zicht toe en versloeg op deze dag alle tegenstanders.

Hierna was Jonah Rosenbrand aan de beurt. Jonah zat ook in de -10 en tot 24 kg. Hij heeft vandaag weer grote stappen gemaakt. Hij heeft wederom laten zien dat ie uit het goede hout is gesneden. Je hebt er toch maar mooi gestaan en laten zien wat je kunt. Iets om trots op te zijn. Op beide judoka’s zijn we natuurlijk erg trots.

Uitslagen:
1e plaats: Marit Godschalk en een
2e plaats: Jonah Rosenbrand.

Als scheidsrechters stond Gonnie van sportschool van Gils op de mat . Mario en Pascal hadden vandaag de taak als coach op zich genomen. Dank jullie wel!!! Op 8 april zijn de streekontmoetingen en op 9 april het drielindentoernooi. Voor de streekontmoetingen kun je nog inschrijven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen