Olympia E4 kampioen

Foto:

Zaterdag 15 november is de E4 van Olympia ’60 al 3 wedstrijden voor het einde kampioen geworden. Met de beker in de hand, een nieuw trainingsjack en de Huifkar van Pukkemuk reden ze afgelopen zaterdag door de straten van Dongen van Olympia naar het Gemeentehuis. Wat een feest!!!!

Het begon allemaal om half 10 in de ochtend uit tegen de E7 van sv Reeshof. Ondanks de regen hadden de kids er zin in en er werd gelijk druk gezet op de tegenstander. Met een paar goede schoten op het doel en een paar knappe reddingen van een hele goede keeper van sv Reeshof kwam Olympia toch al vroeg in de wedstrijd op voorsprong. Met schitterende doelpunten en goede reddingen van onze keepers werd het uiteindelijk 0-5 voor de E4 van Olympia ’60. De polonaise richting de douche werd in gang gezet en met de kleren aan stonden ze er onder te zingen en te springen.
Bij Olympia aangekomen werden de kids gehuldigd en kregen ze allemaal een beker en een mooi trainingsjack. Daarna kwam de ereronde door Dongen met de Huifkar van Pukkemuk en werden er foto’s gemaakt bij het gemeentehuis. Bij Olympia aangekomen kregen ze nog lekker frietjes met een snack en wat te drinken en kunnen ze terugkijken op een geslaagd kampioenschap.
          e4
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen