Dinsdag 17 januari: inloopavond bestemmingsplan kloostercomplex

Foto:

De Congregatie van de Zusters Franciscanessen van Dongen en provincie Noord-Brabant houden op dinsdag 17 januari een inloopbijeenkomst over het ontwerpbestemmingsplan ‘Kloostercomplex Dongen, fase 1’. De bijeenkomst heeft plaats in het klooster aan de Hoge Ham 25 in Dongen. U bent tussen 19.00 en 20.30 uur welkom.

Het bestemmingsplan ligt ter inzage om de bouw van 40 woonzorgappartementen mogelijk te maken. De ontwikkeling maakt deel uit van een gebiedsvisie voor het klooster en de directe omgeving. In deze visie staat de combinatie wonen en zorg centraal.

Achtergrond
Het is kloostercomplex is in eigendom van de Congregatie van de Zusters Franciscanessen en provincie Noord-Brabant. Zij zijn van plan om de eigendommen over te dragen aan een externe partij. Met het planologisch ontwikkelen van fase 1 proberen zij marktpartijen te interesseren om te investeren in het voorliggende plan. Bouwaccent Vastgoedontwikkeling begeleidt dit proces in opdracht van de Congregatie en de provincie.

Aanmelden
Aanmelden voor de inloopbijeenkomst kan bij Bouwaccent Vastgoedontwikkeling via [email protected] of telefonisch via 040 – 222 3 444. Meer informatie over het bestemmingsplan vindt u op de website van de gemeente Dongen (www.dongen.nl) onder het kopje Bestemmingsplannen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen