D66 Dongen opnieuw actief

Foto:

Dongen is van plan om in 2018 deel te nemen aan de Gemeenteraadsverkiezingen in Dongen. Na de eerste aankondiging in februari van dit jaar heeft er een uitgebreide verkenning plaats gevonden. Een enthousiaste groep Dongenaren, die vindt dat een sociaal liberaal geluid ontbreekt, is nu klaar om de volgende stap te zetten. D66 wil dat de stem van de Dongenaren weer gehoord wordt!
D66 Midden-Brabant

Om vorm te geven aan D66 in Dongen is er een samenwerking aangegaan met de afdeling D66 Midden-Brabant. In dit samenwerkingsverband worden op bestuurlijk niveau de krachten gebundeld van de gemeenten Dongen, Goirle, Hilvarenbeek, Loon op Zand, Tilburg en Waalwijk. Dit zorgt ervoor dat D66 Dongen zich kan focussen op de inhoud van het verkiezingsprogramma. Op deze manier kan de lokale afdeling nog beter de stem van Dongenaren laten horen.

Eén van de D66-leden uit Dongen, Marieke Schouten, is gekozen als algemeen bestuurslid D66 Midden-Brabant. Marieke: “Vanuit de overtuiging Samen zijn we Sterker sluit D66 Dongen zich aan bij D66 Midden-Brabant. Als bestuurslid is het mijn taak om een goede verbinding te maken tussen D66 Midden-Brabant en D66 Dongen om zo bij te dragen aan een succesvolle start in Dongen.”

Meer informatie
“Wil jij mee helpen met de vorming van D66 Dongen? Je bent van harte welkom om kennis te maken, jouw ideeën te delen of misschien wel mee te helpen. Mail dan naar [email protected] We zijn vanaf nu ook te volgen op Facebook (https://www.facebook.com/d66dongen) en Twitter (https://twitter.com/D66_Dongen)” aldus Marieke

Over D66 
D66 wil zich naar eigen zeggen inzetten voor het creëren van gelijke kansen voor iedereen. Kansen creëren door samenwerking in plaats van maatschappelijke polarisatie, daar maakt D66 zich sterk voor. Betere kansen in het onderwijs, door bijvoorbeeld het stapelen van opleidingen. Maar ook kansen op de arbeidsmarkt voor bijvoorbeeld oudere werklozen. Iedereen verdient een contract voor onbepaalde tijd.

d66dongen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen